Cocktail blog

Top 10 προορισμούς για το 2012-πρότασης από airbnb.com

Μπαλί, Ινδονησία
Ενώ οι Αυστραλοί έχουν από καιρό κατέκλυσαν τις παραλίες του Μπαλί, βόρειοι είναι όλο και πιο hip να μαγικό αυτό το μικρό νησί. Kuta παραμένει κόμμα κεντρική? Καταπράσινο Ubud είναι πιο χαλαροί.


Βαρκελώνη, Ισπανία
Κανονικά μια νεκρή ζώνη, τον Αύγουστο, Βαρκελώνη ετοιμάζεται για διαφυγή Λονδρέζους. Έτσι, τα πάντα, από τους πάγκους της La Rambla σε παραθαλάσσιες καφετέριες είναι πιο πιθανό να είναι ανοικτή.


Lago de Atitlán, Γουατεμάλα
Ringed από τρία ενεργά ηφαίστεια, βαθύτερη λίμνη της Κεντρικής Αμερικής πρέπει να είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη πάνω στη Γη. Εάν η Μάγια είναι σωστό για το 2012, αυτό το ain'ta κακό μέρος για να καταλήξει.



Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Από 200ος πάρτι γενεθλίων Ντίκενς », μέσω Diamond της Βασίλισσας Jubilee, για εκείνο το καλοκαίρι αθλητική διοργάνωση, την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να συσκευάζονται και εορταστική όλο το 2012.


Μαπούτο, Μοζαμβίκη
Δεν συνδέεται πλέον με αντάρτικου πόλης και συνεχή κίνδυνο, τη Μοζαμβίκη σπορ παγκόσμιας κλάσης surfing, βραδινό πάρτι στην παραλία, ένα ατίθασο βόρεια, και μία από τις ομορφότερες πρωτεύουσες της Αφρικής, Μαπούτο.


Πόρτλαντ - Όρεγκον, Ηνωμένες Πολιτείες
Με microbreweries του, τις τέχνες σκηνή, και εξαιρετικό καφέ, το Πόρτλαντ είναι ήσυχο ολοκληρωτής του Βορειοδυτικού Ειρηνικού της - καθώς και την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την ακτή.


Ρέικιαβικ, Ισλανδία
Καιρός της Ισλανδίας είναι εκπληκτικά ζεστό και τον πολιτισμό της εκπληκτικά δροσερό. Φορέστε μαύρα, τα ποτά ώστε από το πάνω ράφι, και το check out ρεκόρ της Βορείου εμφανίζει το φετινό Φώτα.


Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Καρναβάλι είναι η μαζική κλήρωση, αλλά Ρίο διατηρεί την ένταση στο 11 όλο το χρόνο. Προβλεπόμενος σημαίνει άνθηση του τουρισμού ότι τώρα είναι η ώρα για την επίτευξη αυτού του κοριτσιού (ή τύπος) από την Ipanema.


Σίδνεϊ, Αυστραλία
Πόλεμοι Εισιτήρια σημαίνει ότι σχεδόν κάθε Βορείου μπορεί κεφάλι κάτω κάτω για ένα τραγούδι. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξερευνήσουν πολιτιστική ποικιλομορφία του Σίδνεϊ, φυσική ομορφιά και χαλαρή στάση.


Τελ Αβίβ, Ισραήλ
Chic Τελ Αβίβ είναι η πρωτεύουσα ηδονισμό του Ισραήλ. Kick πίσω στην παραλία, χορός μέχρι το πρωί σε μια ομαλή Μεσογείου κλαμπ, ή το φαράγγι τον εαυτό σας στο mouthwatering κουζίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: