Cocktail blog

Pole Dancing, στο Dance Roads.


προσφορά για Dance Roads Θεσσαλονίκη

Τηλ. επικοινωνία: 2310 400815 & 6944 863121.Σας αρέσει ο χορός και δεν είχατε μέχρι τώρα την ευκαιρία να μάθετε; Μήπως απλά θέλετε να γυμναστείτε και οι καθιερωμένοι τρόποι γυμναστικής σας φαίνονται μονότονοι και βαρετοί; Θέλετε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας διασκεδάζοντας; Σας άρεσε παλιά το «Στριπτίζ» με τη Ντέμυ Μουρ και βρίσκετε διασκεδαστική τη διαφήμιση γνωστής τηλεφωνίας στην οποία περιχαρής νεαρά επιδίδεται σε ιδιαίτερο τρόπο εκγύμνασης με κωμικά εντυπωσιακά αποτελέσματα;

/25/28/1330446342825.jpg
Όπως και να έχει το θέμα είναι πως το pole dancing είναι μία νέα μόδα που βάζει τις έννοιες «ο χορός είναι η κρυμμένη γλώσσα της ψυχής και μια φυσική γλώσσα που είναι ισχυρότερη από τις λέξεις» σε μία άλλη διάσταση. Γιατί αυτός ο μαγικός χορός με το στύλο που ξεκίνησε ως ένα απλό κομμάτι της αμερικανικής κουλτούρας (ένα πέρασμα από τα μπαρ του Λας Βέγκας και όχι μόνο το αποδεικνύει), πλέον έχει μπει στα γυμναστήρια όλου του πλανήτη με το «θράσος» του νέου και με το θάρρος αυτού που ξέρει την ποιότητα της δουλειάς του και δεν φοβάται να τη δείξει.

Γιατί στο pole dancing ο χορός είναι ένα τραγούδι του σώματος. Το άγγιγμα του, η κίνηση, η έμπνευση του είναι κομμάτια ενός πάζλ που μοιάζει να φτιάχτηκε για να κάνει το γυναικείο σώμα ακόμη πιο δυνατό, ευέλικτο και θηλυκό.  Ένας τρόπος εκγύμνασης που μοιάζει να φτιάχτηκε για να υπηρετήσει τον γυναικείο σώμα με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Και να καλυτερεύει την σωματική και πνευματική διάθεση.

Η Dance Roads Σχολή Χορού iδρύθηκε από τον κ. Εσκιτζή Αργύριο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και το 2010 η δεύτερη Σχολή στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης με την ονομασία «Σχολές χορού DANCE ROADS».

Οι Σχολές δημιουργήθηκαν με σκοπό την προαγωγή της τέχνης του χορού και έχουν σαν βασική μέριμνα να εμφυτεύσουν την αγάπη για τον χορό σε μικρούς και μεγάλους. Προσφέρουν την πείρα, την ευρεία σκέψη τους και την άρτια διδασκαλία τους με συνεχή ανανέωση των μεθόδων και των προγραμμάτων σπουδών ενώ διακεκριμένοι δάσκαλοι - χορευτές σκορπίζουν γνώση, κίνηση, γοητεία. Λαμπρές παραστάσεις ολοκληρώνουν τη συστηματική και με αγάπη διδασκαλία του χορού στα νεαρά τους  ταλέντα. 
/67/28/1330446342867.jpg

Οι Σχολές  χορού Dance Roads έχουν στελεχωθεί από έμπειρους και εκπαιδευμένους καθηγητές από Ελλάδα, Ρωσία, Κύπρο και Βουλγαρία. Όλο το διδακτικό προσωπικό της σχολής έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς σ' Ελλάδα και εξωτερικό, σαν χορευτές αλλά κυρίως σαν προπονητές, που έχουν πολύ αγάπη και γνώση πάνω στον χορό, αλλά και όχι μόνο στον χορό, αφού όποιος ανατρέξει στο βιογραφικό τους θα βρείτε ποικιλία ανωτέρων σπουδών στην κλασική και σύγχρονη μουσική εκπαίδευση. Η διδακτική εμπειρία τον δασκάλων φτάνει έως και τα 12 δημιουργικά και αποτελεσματικά χρόνια.
Δείτε το Dance Roads στο Facebook.

Ωράριο λειτουργίας 
Δευτέρα έως Παρασκευή: 17:00 - 23:00.

Dance Roads

Ηλέκτρας Αποστόλου 5
56224 Θεσσαλονίκη
Dance Roads, Θεσσαλονίκη, 56224, Ηλέκτρας Αποστόλου 5
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: