Cocktail blog

Andromeda Villas.

προσφορά για Andromeda Villas TravelΤο Andromeda Villas βρίσκεται στο Ημεροβίγλι 300 μέτρα πάνω από την Καλντέρα κι έχει μαγευτική θέα στο ηφαίστειο και τη θάλασσα.Στο Andomeda Villas παρέχει πολλές υπηρεσίες και οργανωμένες εγκαταστάσεις για πολυτέλεια, άνεση και χαλάρωση κατά την παραμονή σας, όπως εστιατόριο πολυτελείας, πισίνα, τζακούζι, κ.α.Όταν ακούτε Σαντορίνη δύο εικόνες σας έρχονται συνειρμικά στο μυαλό: το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου και η ειδυλλιακή θέα των λευκών
σπιτιών που ατενίζουν την πανέμορφη Καλντέρα και το επιβλητικό ηφαίστειο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τουρίστες απ' όλο τον κόσμο επισκέπτονται όλο το χρόνο το νησί για να απολαύσουν το μοναδικό αυτό θέαμα και την ιδιαίτερη ενέργεια που πλανιέται στην ατμόσφαιρα του νησιού.


/82/52/1333731295282.jpg 
Όπου και να μείνετε στη Σαντορίνη θα ζήσετε σίγουρα μια μοναδική εμπειρία από κάθε άποψη. Διαμονή, διασκέδαση, φαγητό, βόλτες, τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και εικόνες σαν καρτ ποστάλ, που θα σας μείνουν αξέχαστες. Το ξενοδοχείο Andomeda Villas θα φροντίσει για μια πολυτελή διαμονή με όλες τις ανέσεις σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του νησιού, το διάσημο Ημεροβίγλι. Ο γραφικός οικισμός, με το καθαρά κυκλαδίτικο χρώμα, στο υψηλότερο σημείο των βράχων και με εκπληκτική θέα προς την Καλντέρα και το ηφαίστειο, βρίσκεται ανάμεσα στην Οία και στα Φηρά και απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το Φηροστεφάνι. Τα παραδοσιακά σπίτια του, τα οποία είναι λαξευμένα στην απότομη πλαγιά, δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό γι’ αυτούς που αναζητούν ξεκούραστες διακοπές σε ήσυχο περιβάλλον.
/11/53/1333731295311.jpg

To Αndromeda Villas είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4* 300 μέτρα πάνω από την Καλντέρα. Η τοποθεσία του, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό του και την εξαιρετική διαμονή του, καθιστούν το συγκρότημα ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης. Αποτελείται από 59 παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα, τα οποία χαρακτηρίζονται από την απλότητα και την καλαισθησία τους.
/39/53/1333731295339.jpg

Το Superior Double Room στο οποίο θα απολαύσετε ονειρεμένες πασχαλινές διακοπές διαθέτει κλιματισμό, ιδιωτικό μπάνιο, ψυγείο, καθιστικό, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας, σεσουάρ, μουσική, και μπαλκόνι ή βεράντα, φυσικά με μαγευτική θέα στο ηφαίστειο και τη θάλασσα.
Το Andromeda Villas διαθέτει άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις με χώρο υποδοχής που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Διαθέτει δύο εστιατόρια ένα εσωτερικό πολυτελείας κι ένα στο χώρο της πισίνας με τη θέα που φαντάζεστε. Στην πισίνα υπάρχουν δύο εξωτερικά θερμαινόμενα τζακούζι, το καθένα για 5 άτομα, ξαπλώστρες και ομπρέλες και μπαρ στο οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα δροσιστικό cocktail ή ένα snack. Στην αίθουσα πρωινού θα απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό και στις δύο καφετέριες τον απογευματινό σας καφέ πριν βγείτε για μια βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού.
/83/53/1333731295383.jpg

Το Πάσχα στη Σαντορίνη είναι γεμάτο εικόνες, μυρωδιές και παραδοσιακές γεύσεις και ένας από τους κυριότερους λόγους που αξίζει να το περάσετε εκεί, εκτός από τους προφανείς, είναι ο Επιτάφιος στον Πύργο, τον καλύτερα διατηρημένο μεσαιωνικό οικισμό του νησιού. Ανεβαίνοντας μέσα από ένα λαβύρινθο από στενά δρομάκια, που ίσα-ίσα χωράει άνθρωπος θα φτάσετε στο Καστέλι, στην εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου. Εκεί παντού στο δρόμο, στους ψηλούς φράχτες, στις στέγες στα σκαλάκια, περιμετρικά της εκκλησίας και σε όλο το χωριό θα δείτε ντενεκεδένια λυχναράκια. Παιδιά και μεγάλοι περιμένουν υπομονετικά το σύνθημα για να τα ανάψουν σχηματίζοντας ένα ποτάμι από φωτιά. Το θέαμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αφού από μακριά το χωριό φαίνεται σα να είναι τυλιγμένο στις φλόγες. Το Σάββατο της Ανάστασης τηρούνται τα παραδοσιακά έθιμα με τους απαραίτητους εορτασμούς και την Κυριακή του Πάσχα στην Περίσσα κρεμάνε το ομοίωμα του Ιούδα και τον πυρπολούν με πυροβολισμούς.
Τα παραδοσιακά φαγητά και γλυκά της Σαντορίνης θα σας δώσουν έναν ακόμα λόγο να λατρέψετε το νησί. Δοκιμάστε τσουρέκια, μεθυστά κουλουράκια και μελιτίνια- το κατεξοχήν πασχαλινό γλυκό της Σαντορίνης. Ενδώστε οπωσδήποτε στους κλασικούς πειρασμούς του νησιού, όπως τηγανιτές λευκές μελιτζάνες, ντοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, λιαστά ντοματάκια και φάβα, τους οποίους θα συνοδεύσετε μ’ ένα μπουκάλι κρασί από τα τοπικά οινοποιεία.
/09/54/1333731295409.jpg

Για ατελείωτο clubbing προτιμήστε τα Φηρά, που έχουν πολλά μπαράκια για όλα τα μουσικά γούστα και πολύ κόσμο. Γυρνώντας στο ξενοδοχείο τα ξημερώματα περάστε από την πιτσαρία που μένει ανοιχτή όλη μέρα στην πλατεία...
Αεροδρόμιο Σαντορίνης: 10 χλμ. (αξία διαδρομής με ταξί: €15 - €20).
Λιμάνι Αθηνιού: 10 χλμ. (αξία διαδρομής με ταξί: €15 - €20).
Φηρά: 2 χλμ. (αξία διαδρομής με ταξί : €5).
Στάση Λεωφορείου: 100 μέτρα.
Super market: 100 μέτρα.

Andromeda Villas

Rooms, Suites & Apartments , 84700 Ημεροβίγλι, Σαντορίνης
Website / Facebook

τηλ. κράτηση στο: 
22860 24844-46.

Andromeda Villas, Ημεροβίγλι, Σαντορίνης, 84700, Rooms, Suites & Apartments 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: