Παραθαλάσσιο Οικισμό Πίσω Λιβάδι στην Πάρο

προσφορά για Piliouris Villas TravelΜε παράδοση 15 ετών το Piliouris Villas της γνωστής σεφ Σοφίας Στάμου, σας εξασφαλίζει μια ευχάριστη διαμονή με όλες τις ανέσεις στον γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό Πίσω Λιβάδι, μόλις 18 χιλιόμετρα από την Παροικιά.Το Piliouris Villas έχει πισίνα με ομπρέλες και ξαπλώστρες, pool bar για απολαυστικά cocktails και snacks και χώρο parking.Το δωμάτιο διαθέτει air condition, τηλεόραση, ψυγείο, πολυκουζινάκι και φούρνο.Από το λιμανάκι του οικισμού καθημερινά φεύγουν εκδρομικά πλοία που συνδέουν την Πάρο με την Αντίπαρο, την Νάξο, την Ίο και τις Μικρές Ανατολικές Κυκλάδες.


Η Πάρος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στις Κυκλάδες. Η φυσική ομορφιά του νησιού με τις απέραντες αμμουδιές και τα κρυστάλλινα νερά, η έντονη ζωή και τα αξιοθέατα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια εξόρμηση που θα σας ανανεώσει. Είτε αποφασίσετε να την επισκεφτείτε το Πάσχα ή μετά, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε τέλεια συνδυάζοντας τη χαλάρωση με ξέφρενη διασκέδαση.
/46/83/1333722948346.jpg
Στο γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό Πίσω Λιβάδι, μόλις 18 χιλιόμετρα από την Παροικιά στην ανατολική ακτή του νησιού βρίσκεται το Piliouris Villas της αγαπημένης τηλεοπτικής  σεφ Σοφίας Στάμου. Όσο αγαπάει τη μαγειρική και τη δημιουργία πιάτων που κέρδισαν ακόμα και το Woody Allen, τόσο λατρεύει την όμορφη αυτή περιοχή της Πάρου, με αποτέλεσμα να έχει βάλει πολύ μεράκι στο Pilliouris Villas. Με εμπειρία 15 ετών στη φιλοξενία, σας εξασφαλίζει μια ευχάριστη διαμονή με όλες τις ανέσεις. Το δωμάτιο διαθέτει air condition, τηλεόραση, ψυγείο, πολυκουζινάκι και φούρνο. Στην μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου, μπορείτε να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό cocktail και snacks στο pool bar.
/64/83/1333722948364.jpg
Το Πίσω Λιβάδι έχει λιγότερους από 100 μόνιμους κατοίκους, αλλά πολλούς επισκέπτες που λατρεύουν τις στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα. Από το γραφικό λιμανάκι του οικισμού καθημερινά φεύγουν εκδρομικά πλοία που συνδέουν την Πάρο με την Αντίπαρο, την Νάξο, την Ίο και τις Μικρές Ανατολικές Κυκλάδες. Οι επιλογές σας για φαγητό και διασκέδαση είναι πολλές, αφού διαθέτει πολλές ταβέρνες με ντόπια παραδοσιακή κουζίνα για όλες τις γευστικές απαιτήσεις και μικρά μπαράκια για να απολαύσετε το ποτό σας.
/85/33/1333726573385.jpg
Αν επιλέξετε την περίοδο του Πάσχα για να πάτε μην χάσετε τη Μ. Παρασκευή την περιφορά του Επιταφίου στη Μάρπησσα με την αναπαράσταση των Παθών από τους κατοίκους των γύρω χωριών και τη γιορτή της αγάπης την Κυριακή του Πάσχα. Την ημέρα αυτή κάνοντας πράξη το μήνυμα της Αναστάσεως, που είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, σύσσωμο το χωριό γιορτάζει με παραδοσιακό γλέντι, με ψητό αρνί, κόκκινα αυγά και άφθονο παριανό κρασί. Την εικόνα συμπληρώνουν τα τοπικά μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα.
Στην Πάρο θα βρείτε πολύ ωραίες παραλίες στις οποίες μπορείτε να κάνετε τα πρώτα σας μπάνια. Η αμμουδιά στο Πίσω Λιβάδι, όπως και τα δροσερά νερά της, είναι πεντακάθαρη για όσους αναζητούν ηρεμία. Άλλες γνωστές παραλίες, είναι οι διάσημες Κολυμπήθρες, η Χρυσή Ακτή, ιδανική για θαλάσσια sports, το Μοναστήρι, η Σάντα Μαρία και φυσικά η Πούντα για μεσημεριανά parties.

Piliouris Villas

Πίσω Λιβάδι
84400 Πάρος
Website / Facebook
τηλ. κράτηση στα 210 8653549,  6972 384106 & 6941 596955 (09:00 με 21:00).
Piliouris Villas, Πάρος, 84400, Πίσω Λιβάδι 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸