Lido Hotel στο Παραθαλάσσιο Μελίσσι Ξυλοκάστρου

προσφορά για Lido Hotel TravelΜόλις 110 χλμ από την Αθήνα σε ένα υπέροχο «κομβικό» σημείο μεταξύ βουνού και θάλασσας θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης αλλά και δραστηριοτήτων.Ειδυλλιακές στιγμές στη θάλασσα ή by the pool.Ευρύχωρα δωμάτια με τα περισσότερα να διαθέτουν ντουζιέρα υδρομασάζ.Τόσο κοντά (στην Αθήνα) κι όμως τόσο μακριά (με την έννοια ότι σε ταξιδεύει με τη γραφικότητα του). Ο λόγος για το υπέροχο Lido Hotel που βρίσκεται στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Μελίσσι Ξυλοκάστρου σε απόσταση μόλις 110 χλμ. από την Αθήνα χτισμένο μπροστά στην ακτή Κορινθιακού.


/83/28/1333456552883.jpg

Εδώ θα ζήσετε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, ξαπλωμένοι δίπλα στη θάλασσα ή στην πισίνα κάνοντας τα μπάνια σας ή απολαμβάνοντας υπέροχα εδέσματα στο εστιατόριο σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον με άψογο σέρβις.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 17 ευρύχωρα δωμάτια, 6 τρίκλινα, 2 τετράκλινα και 3 δίχωρα διαμερίσματα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις - εξοπλισμό ( A/C, Τ V, τηλέφωνο, ψυγείο, μπάνιο) ενώ τα περισσότερα διαθέτουν ντουζιέρα υδρομασάζ.
/12/29/1333456552912.jpg

Το προσωπικό του ξενοδοχείου παραδίδει μαθήματα service ενώ όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Εκτός από το μπάνιο σας μπορείτε να δοκιμάσετε και θαλάσσια σπορ. Κανό, βάρκα για ψάρεμα, και Windsurfing είναι στη διάθεση σας. Υπάρχει όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός windsurf ακόμη και για τους πιο ειδικούς και επίσης παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα για όσους θελήσουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο συναρπαστικό αυτό άθλημα. Στα διακόσια μέτρα από το ξενοδοχείο υπάρχει γήπεδο τένις και μπάσκετ μπροστά στη θάλασσα καθώς και παιδική χαρά. Οργανώνονται επίσης και εκδρομές πεζοπορίας ή ορεινής ποδηλασίας (mountain bike) στην καταπράσινη περιοχή της Ζήρειας.
/87/29/1333456552987.jpg

Η ιδιομορφία της περιοχής, με βουνό και θάλασσα σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πολλών ημερήσιων εκδρομών και δραστηριοτήτων. Κεντρική αφετηρία με μικρή απόσταση από πολλά σημαντικά αρχαιολογικά αξιοθέατα (Αρχαία Κόρινθος, Σικυώνα, Μυκήνες, Επίδαυρος, Δελφοί κλπ) και πολλές φυσικές ομορφιές (Ζήρεια, Τρίκαλα).
/64/30/1333456553064.jpg

Το Lido αποτελεί ιδανικό θέρετρο για οικογένειες, εκδρομείς αλλά και για όσους επιθυμούν τις διακοπές τους έξω από τα πλαίσια του μαζικού τουρισμού.

Lido Hotel

Μελίσσι
20400 Ξυλόκαστρο
Website / Facebook
τηλ. επικοινωνία για κράτηση στο 27430 61570.
Lido Hotel, Ξυλόκαστρο, 20400, Μελίσσι 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸