To Facebook εξαγόρασε το Instagram 1 δις δολάρια


 
Το Facebook εξαγόρασε την δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών Instagram για περίπου ένα δις δολάρια, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η εταιρία.
Η συμφωνία έρχεται την παραμονή της αρχικής δημόσιας προσφοράς του Facebook πριν την είσοδο του στο χρηματιστήριο.
Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, ο Mark Zuckerberg, είπε ότι η Instagram θα λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρία.

Η εξαγορά γίνεται σε μια αξιοθαύμαστη τιιμή για μια φορητή εφαρμογή και τονίζει το πόσο γρήγορα τα κινητά έφτασαν να κυριαρχούν του ενδιαφέροντος των τεχνολογικών εταιριών.
Το Instagram είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες και να τις βελτιώνουν με διάφορα φίλτρα, και να τις μοιράζονται με φίλους μέσω από διάφορες πλατφόρμες των βασικών κοινωνικών δικτύων.
Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2010, και ήδη έχει πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες, αν και ήταν διαθέσιμο για iPhone and iPad μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα. Αφού έχτισε τη φήμη του μέσα από τα προϊόντα της Apple μετά εγκαινίασε και μια έκδοση για Αndroid.
Με την τελέυταία πρόσθεσε $50 εκατομμύρια επένδυσης και ανέβασε την αξία της εταιρίας στα $500 εκατομμύρια. 'Ολα αυτά παρά την έλλειψη εσόδων αφού το Ιnstagram είναι δωρεάνεφαρμογή κι ακόμη δεν έχει διαφημίσεις.myreview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸