Cocktail blog

Φίλτρο νερού WF NW-TR201




Από τα πιο κλασικά φίλτρα που βλέπουμε σ' όλα τα σπίτια!
Το φίλτρο αυτό συνδέεται εύκολα και γρήγορα στη βρύση σας. Με τον διανομέα νερού που βιδώνετε στη βρύση σας, μπορείτε να επιλέξετε αν το νερό θα τρέχει από τη βρύση ή από το φίλτρο. Έτσι κάνετε οικονομία στο φίλτρο!
Ταιριάζει στις περισσότερες βρύσες του εμπορίου. Χρησιμοποιείστε το φιλτραρισμένο νερό στο ατμοσίδερό σας και δώστε του παράταση ζωής. Προστατέψτε τις συσκευές σας (καφετιέρες, βραστήρες κ.λπ.) από τα άλατα.

Το Φίλτρο ενεργού άνθρακα ​WF NW-TR201 καθαρίζει έως 3000 λίτρα νερού!
 Μειώνει το χλώριο (99%) και τις επιβλαβείς ουσίες, όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, ανθρακικά άλατα, τη συνολική σκληρότητα, χώματα, μικροσωματίδια, σκουριά, φυτοφάρμακα, παρασιτοκτόνα λιπάσματα, κάδμιο, αρσενικό, μικρόβια, οργανικές ακαθαρσίες, χρώμιο και τα βαρέα μέταλλα όπως τον μόλυβδο και τον χαλκό.
Βελτιώνει τη γεύση, τη μυρωδιά και τη διαύγεια του νερού.
Διατηρεί το φθόριο και ενισχύει το Νάτριο και το Κάλιο που κάνουν καλό στον οργανισμό! Κατασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Έχει πιστοποίηση NSF.
Υγεία
Το επιτραπέζιο φίλτρο νερού WF NW-TR201 κατακρατά όλα τα βλαβερά για τον οργανισμό στοιχεία. Απολαύστε άφοβα το νερό του σπιτιού σας και χαρίστε στον οργανισμό σας υγεία και ευεξία.
Περιβάλλον 
Με το επιτραπέζιο φίλτρο νερού WF NW-TR201 μειώνεται σημαντικά ο αριθμός των πλαστικών μπουκαλιών που ρυπαίνουν το περιβάλλον.
Οικονομία 
Μία μέση οικογένια καταναλώνει περίπου 2,5 λίτρα νερού ημερησίως, δηλαδή 75 λίτρα το μήνα. Αυτό μεταφράζεται σε πάνω από 20 ευρώ το μήνα σε εμφιαλωμένο νερό.
Με το επιτραπέζιο φίλτρο νερού WF NW-TR201 όμως μειώνετε σημαντικά τα έξοδά σας!
 

YADIS.GR

έδρα εταιρείας
Ίωνος 4,
Περιστέρι

Λένορμαν 165,
Κολωνός
τηλ.: 213 0232425



Προβολή YADIS σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: