Cocktail blog

Εστιατόριο Κοσμίδης 1950

Το εστιατόριο Κοσμίδης 1950 είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε πριν από μισό αιώνα στη Θεσσαλονίκη. Τότε αποτελούσε σημείο αναφοράς για όσους ήθελαν να απολαύσουν κοτόπουλο σούβλας και σήμερα, σεβόμενοι την παράδοσή μας, δημιούργησαν μια εναλλακτική μορφή εστιατορίου, στην καρδιά της πόλης!Σας περιμένουν να απλωθείτε στα μεγάλα τραπέζια πικ-νικ και να σας προσφέρουν μερακλίδικο κοτόπουλο σούβλας, ποικιλία από σαλάτες και κυρίως πιάτα, πολλές μπίρες, βιολογικό κρασί, ζεστή παρέα και καλή μουσική!Μπορείτε να έχετε στο χώρο σας γεύσεις της αρεσκείας σας, είτε με την υπηρεσία take away κατευθείαν από το εστιατόριο, είτε μέσω παράδοσης στο δικό σας χώρο, όπου το delivery γίνεται με ποδήλατο!

Kλαμπ σάντουτς φριγανισμένο χωριάτικο ψωμί, ζουμερό κοτόπουλο αρωματισμένο με τζίντζερ και πορτοκάλι, πλούσια ανάμεικτη σαλάτα, καβουρδισμένο μπέικον και δύο δικές σoς ΚΟΣΜΙΔΗΣ 1950, σερβίρεται με φρέσκες τηγανιτές πατάτες.
Μπέργκερ ζουμερό κρέας κοτόπουλου, με ανάμεικτη σαλάτα, σος μουστάρδας - φρέσκιας ρίγανης, σε αφράτο ψωμάκι μπέργκερ, σερβίρεται με φρέσκες τηγανιτές πατάτες.
Σουτζουκάκι φρέσκος κιμάς κοτόπουλου με φρέσκα μυρωδικά και ελαιόλαδο ψημένα στα κάρβουνα, σερβίρεται με ψητή τομάτα και κρεμμύδι, αφράτα πιτάκια και 2 σάλτσες (φέτα λεμονιού και χαρίσα).
Γύρος ψιλοκομμένα φιλετάκια κοτόπουλου, λαδολέμονο φρέσκων μυρωδικών πάνω σε φρεσκοκομμένα πιτάκια και αφράτη σάλτσα γιαουρτιού.
 


ΚΟΣΜΙΔΗΣ 1950

Βασιλέως Ηρακλείου 26
κέντρο Θεσσαλονίκης
τηλ.: 2310 244454



Προβολή Κοσμίδης 1950 σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: