Cocktail blog

Anemolia Studios στην Αιδηψό

προσφορά για Anemolia TravelΤα δεκατέσσερα διαμερίσματα, Studios Α κατηγορίας του Anemolia είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, μπάνιο, τηλέφωνο, τηλεόραση, δωρεάν wi-fi και κλιματισμό.Μαγευτική θέα με τη θάλασσα στα πόδια σας.Μοναδική ομορφιά και ηρεμία καθώς η πλούσια βλάστηση σε συνδυασμό με τις χρυσαφένιες παραλίες και το έντονο μπλε της θάλασσας συνθέτουν έναν ιδανικό προορισμό για διακοπές και ξεκούραση.Τις εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών νερών της σίγουρα τις γνωρίζετε. Η Αιδηψός αποτελεί μια από τις διασημότερες λουτροπόλεις (και όχι μόνο εντός συνόρων) προσελκύοντας πλήθος
επισκεπτών κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Απέχει 190 χιλιόμετρα από την Αθήνα (μέσω Χαλκίδας) και 581 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη ενώ υπάρχει και σύνδεση μέσω των ακτοπλοϊκών γραμμών Αρκίτσας-Λουτρών Αιδηψού (150 χλμ) και Γλύφας-Αγιόκαμπου.

Image 2Image 1
Το νερό που αναβλύζει από πηγές διάσπαρτες σε όλη την πόλη είναι πολύ πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και άλατα, όπως θειάφι και ράδιο, και αναγνωρίζεται ανά την Ελλάδα ως το καλύτερο ιαματικό νερό της χώρας. Φυσικά, πέρα από τα λουτρά η περιοχή ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη ομορφιά της και για την ηρεμία της καθώς η πλούσια βλάστηση σε συνδυασμό με τις χρυσαφένιες παραλίες και το έντονο μπλε της θάλασσας συνθέτουν έναν ιδανικό προορισμό για διακοπές και ξεκούραση.
Image 3
Τα δεκατέσσερα διαμερίσματα, Studios Α κατηγορίας του Anemolia είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, μπάνιο, τηλέφωνο, τηλεόραση, δωρεάν wi-fi και φυσικά κλιματισμό και προσφέρουν, εκτός από την άνεση στη διαμονή, τη μαγευτική θέα και το τοπίο που ξεδιπλώνονται στο πολύτιμο γαλαζοπράσινο χαλί μπροστά από τα κυκλαδίτικα μπαλκόνια.
Image 1


Anemolia

Αιδηψός
343 00 Βόρεια Εύβοια
Website / Facebook

Τηλ. κρατήσεων: 22260 60079, 24434, 22847
Anemolia, Βόρεια Εύβοια, 343 00, Αιδηψός 
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: