Ξενοδοχειακό Συγκρότημα Anezina Village/Hotel στην Πάρο

προσφορά για Anezina Village/Hotel TravelΣτην καρδιά του χωριού Δρυός, 200 μ από την κοντινότερη παραλία και 2 χμ. από τη γνωστή Χρυσή Ακτή. Μόλις 19 χμ. από την Νάουσα και 27 χμ. από την Παροικία και το λιμάνι και 13 χμ. από το αεροδρόμιο.Παραδοσιακά studios με ανεξάρτητο χαρακτήρα που διαθέτουν το καθένα μία κρεβατοκάμαρα για 2- 4 άτομα (τρία από αυτά έχουν δύο κρεβατοκάμαρες για 4-6 άτομα), καθιστικό, κουζίνα και τραπεζαρία, ψυγειάκι, τηλέφωνο, κλιματισμό, τηλεόραση, μπαλκόνι ή βεράντα.Standard rooms όλα με θέα στη θάλασσα, μπαλκόνι, τηλεόραση, κλιματισμό, βραστήρα και ψυγειάκι.


Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο ή ακόμη και παράταιρο για Κυκλαδίτικο τοπίο η καρδιά αυτής της νοτιοανατολικής περιοχής που βρίσκεται το χωριό Δρυός στην Πάρο επιμένει πράσινα. Η πλούσια βλάστηση συνδυάζει αρμονικά το πράσινο με το μπλε και παρουσιάζει έτσι με τον πλέον ανατρεπτικό τρόπο μια γωνιά γεμάτη με χρώματα και νησιώτικο συναίσθημα. Τα πολλά τρεχούμενα καθαρά νερά, η παραδοσιακή αισθητική του χωριού, οι αρχαίοι νεώσοικοι (μέρη όπου προφύλασσαν τα πλοία) αλλά και το φημισμένο σπήλαιο των δαιμόνων με τους σταλαγμίτες και σταλακτίτες είναι μερικά μόνο από αυτά που θα βρείτε αν επιλέξετε αυτή τη πλευρά του νησιού.
Image 2

Ο Δρυός, με τα πολλά ταβερνάκια του από την άλλη μεριά του πετρόχτιστου χαμηλού τοίχου και κάτω από τη παχιά σκιά των πανύψηλων αρμυρικιών, αποτελεί μια ευχάριστη έξοδο από τα συνηθισμένα, ακόμη και όταν έτσι ονομάζεις τη παραμονή σου σε ένα από τα δύο κέντρα του νησιού τη Παροικιά και τη Νάουσα. Αν βεβαίως ανήκετε στους τυχερούς αυτό σημαίνει πως αυτές οι εικόνες είναι η καθημερινότητα σας και πως εύστοχα έχετε επιλέξει ξενοδοχείο και ακόμη περισσότερο το κόσμημα της προσφοράς μας.
Image 3 Image 1

Το συγκρότημα Anezina Village/Hotel αποτελείται από δύο κτήρια. Στο «village» που θα συναντήσουμε 17 παραδοσιακά σπίτια-studio, το καθένα με ανεξάρτητο χαρακτήρα. Δεκατέσσερα από τα σπίτια έχουν μία κρεβατοκάμαρα για 2- 4 άτομα και μόνο τρία σπίτια έχουν δύο κρεβατοκάμαρες για 4-6 άτομα. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα για επιπλέον κρεβάτι. Με καθιστικό, κουζίνα και τραπεζαρία, ψυγειάκι, τηλέφωνο, κλιματισμό, τηλεόραση, μπαλκόνι ή βεράντα. Στο ίδιο συγκρότημα υπάρχει και το «hotel», ένα κτίριο με 14 δωμάτια για 2-3 άτομα. Όλα με θέα στη θάλασσα, μπαλκόνι, τηλεόραση, κλιματισμό, βραστήρα και ψυγειάκι. Κάτω από το ξενοδοχείο υπάρχει επίσης mini market.
Image 4

Στο Anezina Village θα βρούμε πισίνα, το παραδοσιακό ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης για τα πρωινά, καθιστικό με τηλεόραση, υπηρεσία δωματίου και πλυντηρίου (με επιπλέον χρέωση), μικρή παιδική χαρά, επιτραπέζιο τέννις, αίθουσα υποδοχής, κήποι και χώρος στάθμευσης.

Anezina Village/Hotel

Δρυός
84400 Πάρος
Website / Facebook
 τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις (βάσει διαθεσιμότητας) στο 22840 28010.
Anezina Village/Hotel, Πάρος, 84400, Δρυός 
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸