Cocktail blog

Ηλεκτρικές Εντομοαπωθητικές Συσκευές με Υπερήχους


προσφορά για Shop4less Shopping

Όσο ονειρεμένη και ειδυλλιακή εποχή είναι το καλοκαίρι άλλο τόσο εφιαλτική μπορεί να μετατραπεί ύστερα από μια επιδρομή κουνουπιών αφήνοντας πίσω τους ένα κατακόκκινο, πρησμένο και γεμάτο φαγούρα σώμα. Όσο μικροσκοπικά είναι τόσο μεγάλη ζημιά μπορούν να κάνουν. Φέτος μάλιστα, τα κουνούπια προβλέπεται να είναι περισσότερα και να μας τσιμπούν νύχτα-μέρα καθώς τα σιχαμερά δίπτερα πολλαπλασιάζονται ολοένα και περισσότερο λόγω της υποβάθμισης του περιβάλλοντος που εξοντώνει τους φυσικούς εχθρούς τους.

Αν σκεφτείτε ότι υπάρχουν 3.500 περίπου είδη κουνουπιών στον κόσμο και ότι ερεθίζονται και προσελκύονται από την κίνηση, τη σωματική θερμότητα, από την υγρασία και από το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέεται με την αναπνοή φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό γιατί μια ολόκληρη επιστήμη έχει αναπτυχθεί γύρω από τους τρόπους εξόντωσης τους. Πολλοί από αυτούς όμως καταλήγουν να βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμό με άλλους τρόπους όπως χρήση χημικών, ακτινοβολία και άλλα. Από τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους απαλλαγής από τα κουνούπια είναι οι υπέρηχοι. Τα... αφτιά των κουνουπιών είναι ευαίσθητα στους υπερήχους και οι πομποί ειδικών συχνοτήτων είναι ο μεγάλος εχθρός τους αφού, χωρίς να είναι αντιληπτοί από το ανθρώπινο αυτί (συχνότητα 20-45 ΚΗz), εμποδίζουν τα ενοχλητικά έντομα. Τα κουνούπια ζαλίζονται και απομακρύνονται από την περιοχή που λειτουργεί η συσκευή υπερήχων ή δυσκολεύονται να πετάξουν και να τσιμπήσουν. 

Το ηλεκτρικό εντομοαπωθητικό SL-YL921 με υπερήχους της Schaub Lorenz λειτουργεί χωρίς χημικές ουσίες, καπνό και οσμές γι αυτό και είναι ιδανικό για το σπίτι, το γραφείο, ξενοδοχεία, εστιατόρια, και αλλού. Η εμβέλεια της συσκευής καλύπτει επιφάνεια 35τ.μ. Για μεγαλύτερους χώρους απαιτούνται περισσότερες συσκευές. 

Οδηγίες Χρήσης: Απλά συνδέστε τη συσκευή σε μία πρίζα. Η συσκευή θα αρχίσει να εκπέμπει υπέρηχους. Για καλύτερη απόδοση, τοποθετήστε τη συσκευή μακριά από άλλες πηγές ήχου. Για μεγαλύτερη προστασία χρησιμοποιήστε μία συσκευή για κάθε ζώνη και αφήστε τη σε συνεχή λειτουργία.
  • Οι υπέρηχοι χωρίς να είναι αντιληπτοί από το ανθρώπινο αυτί (συχνότητα 20-45 ΚΗz), εμποδίζουν τα ενοχλητικά έντομα. Τα κουνούπια ζαλίζονται και απομακρύνονται από την περιοχή που λειτουργεί η συσκευή υπερήχων ή δυσκολεύονται να πετάξουν και να τσιμπήσουν.
  • Η εμβέλεια της συσκευής καλύπτει επιφάνεια 35τμ.

Shop4less

Σωκράτους 18
15232 Χαλάνδρι
Website / Facebook
Τηλ. επικοινωνίας: 211 8004943 & 210 6858635 (Ώρες: 09:00 με 16:00).
Παραλαβή από το κατάστημα
Χαλάνδρι, Σωκράτους 18, ΤΚ 15232.
Shop4less, Χαλάνδρι, 15232, Σωκράτους 18
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: