Cocktail blog

Πρακτικό gadget κουζίνας που αφαιρεί το περιττό λίπος από το μαγειρεμένο φαγητό σας

προσφορά για Finest Market Shopping
Τώρα, για να λέμε την αλήθεια, φαγητό χωρίς λάδι ή βούτυρο δεν γίνεται γευστικό. Δυστυχώς όμως, δεν είναι καλό ούτε για την υγεία σας, ούτε φυσικά για τη σιλουέτα σας. Η υπερκατανάλωση λιπαρών, σχετίζεται με τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τον καρκίνο του εντέρου, τα προβλήματα της χοληδόχου κύστης, αλλά και την παχυσαρκία. Από την άλλη, ένα στεγνά μαγειρεμένο φαγητό, είναι άνοστο και σας κάνει να νιώθετε ότι δεν έχετε χορτάσει. Μπορείτε να έχετε και το φαγητό αλάδωτο και εσάς χορτάτους; Μπορείτε με το
Fat Magnet!Το Fat Magnet, είναι ένα πρακτικό gadget κουζίνας, που μοιάζει με σβούρα. Είναι πανεύκολο στη χρήση και ιδιαίτερα πρακτικό, αφού με απλές κινήσεις αφαιρεί το περιττό λίπους, που επιπλέει στην επιφάνεια του φαγητού σας, γλιτώνοντας σας από extra θερμίδες και λιπαρά που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.

Image 2 Image 1

Παγώνοντας το κάτω μέρος του και «σαρώνοντας» με αυτό μερικές φορές τη επιφάνεια του μαγειρεμένου φαγητού, θα δείτε το λίπος να «μαγνητίζεται» ως δια μαγείας. Το σκουπίζετε και επαναλαμβάνετε όσες φορές θέλετε. Το Fat Magnet, είναι ιδανικό για φαγητά κατσαρόλας, σούπες, σάλτσες, και γενικά για οποιαδήποτε μαγειρική δημιουργία έχει ζουμί.

Το Fat Magnet, θα γίνει ο σύμμαχός σας για μία πιο υγιεινή, αλλά ταυτόχρονα γευστική διατροφή και η μείωση των λιπαρών στο φαγητό θα σας βοηθήσει να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας από τα κακά λιπαρά, που θέλουν μόνο το κακό σας.
  • Πρακτικό gadget κουζίνας που αφαιρεί το περιττό λίπος από το μαγειρεμένο φαγητό σας, «μαγνητίζοντάς» το.
  • Είναι εύκολο στη χρήση. Απλά το παγώνετε και το περνάτε από την επιφάνεια του φαγητού. Το λίπους κολλάει επάνω, το σκουπίζετε και επαναλαμβάνετε μερικές φορές.
  • Ιδανικό για εσάς που κάνετε υγιεινή διατροφή, δίαιτα ή έχετε πρόβλημα χοληστερίνης.

Finest Market

Χρυσοχόου 10
41221 Λάρισα
Website / Facebook
Finest Market, Λάρισα, 41221, Χρυσοχόου 10
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: