Cocktail blog

Suction Massager για Αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας και Σύσφιξη

προσφορά για Westfold Trading Shopping 
Δεν χρειάζεται να έχετε παραπανίσια κιλά, για να έχετε κυτταρίτιδα. Είναι το βασικό πρόβλημα εμφάνισης σχεδόν κάθε γυναίκας και δεν αντιμετωπίζεται απλά με γυμναστική και καλή διατροφή. Η επέμβαση της επιστήμης, είναι απαραίτητη, αν θέλετε να απαλλαγείτε από την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού. Τα ινστιτούτα ομορφιάς διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σας υπόσχονται θεαματικές λύσεις, αλλά ακριβές. Οι συνθήκες, δεν σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα κατά της κυτταρίτιδας και ο χρόνος σας είναι τόσο περιορισμένος, που δεν
μπορείτε να τον διαθέσετε για μία τέτοια πολυτέλεια.Το Suction Massager, είναι ένα μηχάνημα-όπλο στη μάχη σας κατά της κυτταρίτιδας, που θα το βρείτε στο... ντουλάπι σας. Η πρωτοποριακή αυτή συσκευή, βασίζεται στη μέθοδο που χρησιμοποιούν τα μηχανήματα ενδερμολογίας στα κέντρα αισθητικής, την πλέον εξελιγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για την κυτταρίτιδα. Η λειτουργία της βασίζεται σε μία βεντούζα, που κάνει αναρρόφηση του δέρματος με κενό αέρος στο σημείο εφαρμογής, ανασηκώνοντάς το. Έτσι δημιουργείται υπεραιμία στην περιοχή και κινητοποίηση των λιποκυττάρων και αυξάνεται η λεμφική κυκλοφορία και η μικροκυκλοφορία με ένα βαθύ μασάζ. Η συχνή χρήση, οδηγεί στη σταδιακή συρρίκνωση των λιποκυττάρων και τελικά στη μείωση ή και εξάλειψη της κυτταρίτιδας.Το θαυματουργό αυτό όπλο, δεν είναι μόνο για την κυτταρίτιδα, αλλά για κάθε αισθητικό σας πρόβλημα, αφού διαθέτει διαφορετικά στόμια που ταιριάζουν σε κάθε σημείο του σώματος και δυνατότητα επιλογής της δύναμης αναρρόφησης. Με το Suction Massager, μπορείτε να κάνετε ένα ευεργετικό μασάζ στα σημεία του προσώπου σας όπου οι ρυτίδες έκφρασης έχουν εγκατασταθεί, στο λαιμό που έχει αρχίσει και χαλαρώνει, στην κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς και το εσωτερικό των χεριών και όπου αλλού παρατηρείται χαλάρωση του δέρματος. Η ικανότητα της συσκευής να βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, βοηθά στη διέγερση των ινοβλαστών, ενισχύοντας τη δομή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης, τονώνοντας και συσφίγγοντας έτσι το δέρμα. Οι λειτουργίες του Suction Massager δεν σταματούν εδώ. Είναι ιδανικό ακόμα και για να χαλαρώσετε πιασμένους μυς ή για να σας ανακουφίσει από πόνους στη μέση και την πλάτη με ένα βαθύ μασάζ.Η συσκευή που θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας στην ομορφιά, διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη χρήση σε οποιαδήποτε περιοχή θέλετε και ενσωματωμένη υπέρυθρη λάμπα, που ενισχύει τα αποτελέσματα κάθε θεραπείας. Είναι πολύ απλή στη χρήση, διαθέτει φορτιστή αλλά και μπαταρία λιθίου, που σας εξασφαλίζει 90 λεπτά ασταμάτητης λειτουργίας. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος ότι μετά από τρία χρόνια ερευνών και δοκιμών, οι επιστήμονες που κρύβονται πίσω από την τεχνολογία του Suction Massager, κατάφεραν να συρρικνώσουν ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής σε μία συσκευή, που χωράει στην τσάντα σας.
Image 1Image 1Image 1
  • Συσκευή που βασίζεται στη μέθοδο της αναρρόφησης, που χρησιμοποιείται από τα μηχανήματα ενδερμολογίας στα καλύτερα ινστιτούτα αισθητικής.
  • Η λειτουργία της βασίζεται σε μια βεντούζα που δημιουργεί κενό αέρος προκαλώντας αναρρόφηση του δέρματος και των λιποκυττάρων κάνοντας ένα πολύ βαθύ και αποτελεσματικό μασάζ.
  • Δημιουργεί υπεραιμία στην περιοχή εφαρμογής, κινητοποιεί τη λέμφο και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία συμβάλλοντας έτσι στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και στη σύσφιξη της επιδερμίδας σε περιοχές που παρατηρείται χαλάρωση, όπως το στήθος, οι γλουτοί και ο λαιμός.


Westfold Trading

-
- sales@westfold.eu
Website / Facebook
Groupon.gr

.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

We stumbled over here different website and thought
I may as well check things out. I like what I see so i
am just following you. Look forward to checking out your web page for a second time.
My blog - Gecko Software Reviews