Sun Rock Hotel στοn Αγ. Προκόπη Νάξου

προσφορά για Sun Rock Hotel TravelΚατάλευκο, χτισμένο στην αγκαλιά των βράχων και της πέτρας και αντίκρυ στο δασάκι με τους κέδρους και τον πανέμορφο βιότοπο. Στη Στελίδα, κοντά στην παραλία του Αγίου Προκοπίου.Αψεγάδιαστο σέρβις και σπιτική φροντίδα.Σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Νάξου, τον Άγ. Προκόπιο, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Χώρα, εκεί που το καλοκαίρι πλημμυρίζει με επισκέπτες, καθώς συνδυάζει τη χρυσή άμμο με τα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά βρίσκεται ένα από τα πιο όμορφα
ξενοδοχεία του νησιού. Κατάλευκο, χτισμένο στην αγκαλιά των βράχων και της πέτρας, αντίκρυ στο δασάκι με τους κέδρους και τον πανέμορφο βιότοπο, το SunRock στη Στελίδα, ένα βήμα από την παραλία του Αγίου Προκοπίου, προσφέρει μια θέα ικανή να σας μαγέψει για πάντα.


Image 1
Το ήρεμο περιβάλλον, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική με θέα στο Αιγαίο και ο κήπος που περιβάλλει τα διαμερίσματα, προσφέρουν διακοπές που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολύ καιρό! Ένα διακριτικό επίπεδο πολυτέλειας και άνεσης σε κάθε δωμάτιο και οι πανέμορφοι βραχόκηποι που τα περιβάλουν δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας και καλοκαιρινής ευεξίας. Διάθεση που καλυτερεύει και περισσότερο όταν αρχίσουμε να συλαβίζουμε τα ονόματι των λουλουδιών που βάπτισαν με ξεχωριστή ευωδιά τα δωμάτια. Πετούνια, γιασεμί, γαρδένια, υάκινθος, πανσές, μαργαρίτα, γεράνι, μπιγκόνια, μενεξές. Ευχάριστα, φωτεινά και ευάερα, όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα για να απολαύσουμε τις δροσερές βραδιές (αλλά και μέρες) ενός καλοκαιριού γεμάτου υποσχέσεις. 
Image 2


Για τους φίλους του αθλητισμού, το νησί της Νάξου αλλά και η παραλία του Αγ. Προκοπίου παρέχει πολλές δυνατότητες και επιλογές, ειδικά στα sports που σχετίζονται με το καλοκαίρι και τη θάλασσα. Η Νάξος έχει χαρακτηριστεί ως το «νησί του ανέμων» - και όχι άδικα. Τα μελτέμια που πνέουν κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για τους φανατικούς του windsurfing που κατακλύζουν κάθε χρόνο το νησί, αναδεικνύοντας το συγκεκριμένο άθλημα ως το «βασιλιά των sports» στη Νάξο. 
Image 3


Η μεγάλη έκταση της Νάξου και η ύπαρξη του Ζα (του υψηλότερου βουνού των Κυκλάδων), διαμορφώνει μοναδικές διαδρομές για πεζοπορία ή ορειβασία και συντελεί στην εξάπλωση του trekking, καθώς και του mountain bike. Από το νησί δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα θαλάσσια sports του καλοκαιριού, (όπως το water ski και τα fun sports), ενώ η Νάξος προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης και σε άλλα sports (όπως το mini soccer, το beach volley κ.α.).
Image 4
Ανακαλύψτε ένα από τα πιο ωραία νησιά των Κυκλάδων και αφού επιτρέψετε στην επιβλητική παρουσία της Πορτάρας να σας καλωσόρισε αφεθείτε στη μαγεία του θαλασσινού τοπίου, του ηλιοβασιλέματος αλλά και του ήλιου ενός καλοκαιριού που ξέρει πώς να χάνει αλλά και να βρίσκει καθημερινά τον εαυτό του στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Sun Rock Hotel

Φτελίδα Νάξου
84300 Νάξος
Website / Facebook
τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις στο 22850 24283.
Sun Rock Hotel, Νάξος, 84300, Φτελίδα Νάξου 
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸