Cocktail blog

Vana Holidays Hotel στον Ορνό της Μυκόνου

προσφορά για Vana Holidays Hotel TravelΧτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, εναρμονίζεται με το περιβάλλον μοναδικά, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για τις διακοπές σας.Απέχει μόλις 500μ. από τον κόλπο του Ορνού και διαθέτει πισίνα καθώς επίσης και θέα σε ένα ηλιοβασίλεμα ικανό να σας κόψει κάθε ανάσα.Δωρεάν μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι.Δωρεάν Wi-Fi σύνδεση στο internet.Πάνω στον κόλπο του Κόρφου στην Μύκονο και σε απόσταση 500 μέτρα από μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, τον Ορνό, βρίσκεται το hotel Vana Holidays. Χτισμένο
σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τα ελληνικά χρώματα, λευκό και μπλε, εναρμονίζεται πλήρως με το περιβάλλον και αποτελεί το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Image 1

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να κάνουν την διαμονή σας πιο ευχάριστη. Όλα διαθέτουν μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στον κόλπο. Στην πισίνα του ξενοδοχείου εξάλλου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας ή ένα ποτό με θέα το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στο νησί.Όλα διαθέτουν: Κλιματισμό, μπάνιο, τηλέφωνο, ψυγείο, σεσουάρ μαλλιών, ανεμιστήρες οροφής, δορυφορική τηλεόραση και χρηματοκιβώτιο. Το ξενοδοχείο έχει άριστες εγκαταστάσεις και παρέχει σε όλους τους φιλοξενούμενους άψογη εξυπηρέτηση. Υπάρχει αίθουσα πρωινού και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. 
Image 2
Η παραλία του Ορνού είναι οργανωμένη και διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ. Από εδώ φεύγουν καραβάκια με προορισμό τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού, Ψαρού, Ελιά, Paradise, Super Paradise.
Ανακαλύψτε (ή θυμηθείτε) κι εσείς τους λόγους για τους οποίους η Μύκονος αποτελεί τον πιο κοσμοπολίτικο καλοκαιρινό προορισμό του Αιγαίου και είναι γνωστή παγκοσμίως. Και απολαύστε τη σε ένα χρονικό διάστημα που όλοι είναι λιγότερο αγχωμένοι μακριά από κάθε αυγουστιάτικη τρέλα, καθώς ως γνωστό αν θες πραγματικά να δεις αυτό το νησί, ο Μάιος και ο Σεπτέμβρης είναι οι μήνες σου.
Image 2


Vana Holidays Hotel

Όρνος
84600 Μύκονος
Website / Facebook
Vana Holidays Hotel, Μύκονος, 84600, Όρνος 
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: