Η Apple κατακτά και πάλι τη πρώτη θέση


 
Η Apple Inc, η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο με βάση την αξία της χρηματιστηριακής αγοράς, πήρε πάλι την πρώτη θέση στην ετήσια έρευνα του Barron εταιρική σχέση. 
Με την τεράστια επιτυχία του iPod, το iPhone της Apple, και iPad, φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το Cupertino με βάση ταμειακή μηχανή. 
Τον Απρίλιο, η Apple ανέφερε ακόμη τρίμηνο τέρας των οικονομικών αποτελεσμάτων, με κέρδος της τάξης του 11,6 δισεκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με 6 δισ. δολάρια πριν από ένα χρόνο, η οποία είναι μια αύξηση 59 τοις εκατό. 
Έσοδα και τα κέρδη της Apple είναι έτοιμη να ξεχυθούν σαν θάλασσα 50 τοις εκατό κατά το οικονομικό έτος που λήγει τον Σεπτέμβριο. 


Επίσης στο top 10 λίστα: IBM μπήκε σε αριθμό 2 .... McDonalds ήρθε στο νούμερο 3 ... Amazon.com σκαλώσει τον αριθμό 4 σημείο ... και της Caterpillar Inc εξασφάλισε τον αριθμό 5 στην φετινή έρευνα. 
Άλλες εταιρείες δεν είναι τόσο τυχεροί. Επιχειρησιακά λάθη από κορυφαία στελέχη  για τους επενδυτές  της JPMorgan Chase, η Wal-Mart, και η PepsiCo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸