Cocktail blog

Φορητό Barbeque Ιδανικό για Εκδρομές, Camping και Κήπο


Image 2

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να μαζεύεστε στον κήπο ή τη βεράντα, με την παρέα σας για να ψήσετε και ειδικά όταν έχει αγώνα; Μην το σκέφτεστε πολύ... Απλά φανταστείτε το σκηνικό. Μόλις έχει αρχίσει να βραδιάζει, το Euro ξεκινάει σε λίγη ώρα και λαχταριστά καλαμάκια και λουκάνικα σιγοψήνονται μυρίζοντας τέλεια. Οι μπύρες είναι παγωμένες, οι τηγανιτές πατάτες ετοιμάζονται, πίτες και ψωμάκια με λάδι και ρίγανη περιμένουν τη σειρά τους στη ψησταριά... Ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για εσάς και την παρέα σας...Δεν έχετε barbeque; Μην εγκαταλείπετε το όνειρο. Δεν χρειάζεστε ούτε μεγάλο κήπο, ούτε πολύπλοκες εργασίες για να αποκτήσετε το δικό σας. Το φορητό αυτό barbeque, φτιάχτηκε για εσάς. Και κήπο να μην έχετε, χωράει στη βεράντα σας. Είναι
τόσο μικρό και ελαφρύ, που μπορείτε να το βάλετε παντού ή να το πάρετε μαζί σας στο camping ή σε εκδρομές στην εξοχή. Διαθέτει σούπερ λεπτό πλέγμα και είναι κατασκευασμένο από πεπιεσμένο χάλυβα ώστε να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό. Επίσης έχει εσωτερική σχάρα για τα κάρβουνα και καθαρίζεται εύκολα.
Στη βολική αυτή ψησταριά, θα ψήσετε τέλεια, μπριζόλες, μπιφτέκια για σπιτικά burgers, λουκάνικα για υπέροχα hot dogs, κοτόπουλο, ψάρια και λαχανικά. Ετοιμαστείτε για super βραδιές με την παρέα σας, με ποδόσφαιρο, μπύρες και πολύ φαγητό! Ανάψτε τα κάρβουνα και επιδοθείτε στην τέχνη που ξέρετε καλύτερα απ' όλες: το ψήσιμο.
Image 1
  • Φορητή ψησταριά με υψηλή αντοχή στη θερμότητα, κατασκευή από πεπιεσμένο, βαμμένο χάλυβα.Ιδιαίτερα χρήσιμη αν σας αρέσει να ψήνετε στα κάρβουνα, αλλά δεν έχετε χώρο.Κατάλληλη για κήπο, βεράντα, camping, και εκδρομές στην εξοχή.
  • Διαθέτει εσωτερική σχάρα για να τοποθετείτε τα κάρβουνα.

Διαστάσεις:

  • Συναρμολογημένη: περίπου 29x40x45cm, κλειστή περίπου 4x40x45cm
  • Περιοχή μαγειρέματος: 45x30cm.
  • Βάρος: 3.90kg

e-gadgets

info@e-gadgets.gr
210 3628080
Website / Facebook
Τηλ. επικοινωνίας: 210 3628649.

Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: