Cocktail blog

Βραχιόλια «Derma Pro» για Επαναστατική Προστασία από τον Ήλιο και Τέλειο Μαύρισμα


προσφορά για Apeiron Ideas Shopping

Εντάξει, μας αρέσει το καλοκαίρι, αυτή η ποιητική ανεμελιά του, τα παιχνίδια στα ελληνικά βοτσαλάκια, οι ρακέτες στη άμμο (κι ας ενοχλούν), ο «ύπνος» πάνω στη πετσέτα. Πόσες φορές όμως έχουμε δυσανασχετήσει από την ένταση του ήλιου; Από αυτή την απέραντη αίσθηση καυτού φωτός που μας υποχρεώνει να περνάμε το περισσότερο καιρό εντός θαλάσσης και σπανίως εκτός; Και πόσες φορές έχουμε σκεφτεί και έχουμε συζητήσει με τον εαυτό μας (και με τη παρέα μας) τι ακριβώς συμβαίνει και πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό;Τα βραχιόλια Derma Pro με τη «διαγαλαξιακή» λογική τους (το μέλλον πια
μας ξεπερνάει έχουν τη λύση). Και προσφέρουν την απόλυτη προστασία (βοηθώντας έτσι στο απόλυτο μαύρισμα) με το πιο απλό τρόπο. Ως αποτέλεσμα εργαστηριακών ερευνών για την υγεία της επιδερμίδας μπορούν και προσφέρουν το εξής. Χάρη στην ηλεκτροχημική τους τεχνολογία, με την έκθεση τους στον ήλιο, αλλάζουν χρώμα και μας ενημερώνουν για την ακριβή ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας (τις ακτίνες UVA & UVB δηλαδή που είναι αόρατες και μπορούν να προκαλέσουν από επώδυνα εγκαύματα έως και πιο σοβαρά προβλήματα υγείας) άρα και για τον δείκτη προστασίας αντηλιακού που θα πρέπει να βάλουμε. Έτσι μπορούμε να χαρούμε τον ήλιο άφοβα και να προστατέψουμε εμάς και τους αγαπημένους μας από τις αόρατες και επικίνδυνες ακτίνες UVA&UVB.Μια μοναδική ευκαιρία για να μπορούμε να απολαμβάνουμε το μαύρισμα μας σωστά και με την ασφάλεια που του αρμόζει.
Image 1Image 2Image 3
  • Το αποτέλεσμα χρόνιων εργαστηριακών ερευνών . Χάρη στην ηλεκτροχημική του τεχνολογία, ανάλογα με την έκθεση τους στον ήλιο, αλλάζουν χρώμα και «ειδοποιούν» για την ακριβή ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας.
  • Ειδικά βραχιόλια που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το τέλειο μαύρισμα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, προστατεύοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές ακτίνες UVA & UVB.

Apeiron Ideas

Ακαδημιας 57
10679 Αθήνα
Τηλ. επικοινωνίας: 210 3387564.
Apeiron Ideas, Αθήνα, 10679, Ακαδημιας 57
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: