Cocktail blog

Ξενοδοχείο Dream View Hotel στη Στελίδα της Ναξου


προσφορά για Dream View Hotel Travel

Το Dream View Hotel μας συστήνεται πρώτα από όλα με την εκπληκτική θέα του, που δικαιώνει απόλυτα το όνομα του, καλωσορίζοντας μας στην πανέμορφη Νάξο και μας υπόσχεται ηρεμία και χαλάρωση δίπλα στην καταγάλανη θάλασσα και στο βουνό της Στελίδας, πάνω στο οποίο ξεκουράζονται τα θεμέλια ενός πύργου του 4ου αιώνα.Με θέα στο ναό του Απόλλωνα και στο κάστρο της Χώρας, το Dream View Hotel θα σας δώσει το εισιτήριο για ένα ταξίδι στο χθες και στην πολυτέλεια του σήμερα. Η Νάξος, είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων με φυσικές ομορφιές και ιστορική
αξία, για αξέχαστες διακοπές. Φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες της και διαθέτει άριστη τουριστική υποδομή, προσφέροντας επιλογές για διασκέδαση και ευχάριστες δραστηριότητες (θαλάσσια σπορ, πεζοπορία κ.α).Τα επιπλωμένα διαμερίσματα, όλα με θέα προς τη θάλασσα (5 με μπαλκόνι και 4 με βεράντα), με δυνατότητα φιλοξενίας 4 ατόμων, διαθέτουν τραπεζαρία και κουζίνα (πλήρως εξοπλισμένη), ψυγείο, TV LCD, κλιματιστικό, τηλέφωνο, ενώ στα συν του ξενοδοχείου προσμετρούμε το room service, internet, safe box στην ρεσεψιόν και parking. Οι πέτρινες κατασκευές στο χώρο του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με τα άνετα δωμάτια και την όμορφη θέα στο Αιγαίο, υπόσχονται να σας προσφέρουν την χαλάρωση και την ηρεμία που ονειρεύεστε για τις διακοπές σας.
Image 1Image 3Image 5Image 4

Αποστάσεις από: 
  • Θάλασσα: 250 μ.
  • Παραλία Αγίου Προκοπίου: 900 m.
  • Χώρα: 5χλμ
  • Αεροδρόμιο: 2χλμ


  • Με θέα στο ναό του Απόλλωνα και στο κάστρο της Χώρας, το Dream View Hotel θα σας δώσει το εισιτήριο για ένα ταξίδι στο χθες και στην πολυτέλεια του σήμερα.
  • Τα διαμερίσματα, όλα με θέα προς τη θάλασσα διαθέτουν τραπεζαρία και κουζίνα (πλήρως εξοπλισμένη), ψυγείο, TV LCD, κλιματιστικό, τηλέφωνο.


Dream View Hotel

Στελίδα
84300 Νάξος
Website / Facebook
τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις στο 22850 26823.
Dream View Hotel, Νάξος, 84300, Στελίδα 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: