Cocktail blog

Electrodeals-Service κλιματιστικου στο Χώρο σας


Image 1

Η συντήρηση του κλιματιστικού, πρέπει να γίνεται τακτικά για πολλούς λόγους.Καταρχάς, είναι θέμα υγείας. Ένα παραμελημένο κλιματιστικό διοχετεύει στην ατμόσφαιρα μικρόβια, που μπορούν να σας προκαλέσουν πολλά σοβαρά προβλήματα, κυρίως αναπνευστικά. Η ετήσια συντήρηση εμποδίζει την συγκέντρωση βακτηριδίων, μικροοργανισμών και αλλεργικών παραγόντων, προφυλάσσοντας τον οργανισμό σας. Μετά, είναι θέμα οικονομίας. Ένα σύστημα κλιματισμού στο οποίο γίνεται τακτικό service μπορεί να λειτουργεί σε καλή κατάσταση για
περισσότερο από 15 χρόνια χωρίς να παρουσιάσει προβλήματα. Όταν γίνεται από ειδικευμένους ψυκτικούς εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων, δηλαδή τη μέγιστη απόδοση με το λιγότερο κόστος (βλαβών - κατανάλωσης), τη βέλτιστη ποιότητα του παρεχόμενου αέρα, τις σωστές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στον χώρο, ακόμη και τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου των μηχανημάτων. Σκεφτείτε μόνο ότι χωρίς τακτική συντήρηση τα κλιματιστικά μηχανήματα χάνουν 5% της αποτελεσματικότητάς τους κάθε χρόνο λειτουργίας τους.Στην Electrodeals, υπάρχουν εξειδικευμένοι τεχνικοί, που θα αναλάβουν το σωστό service του κλιματιστικού σας, για να είστε σίγουροι ότι θα αποδίδει 100% τις ζεστές μέρες που όσο πάνε και χειροτερεύουν. Επίσης αναλαμβάνουν service ψυγείων, και λευκών οικιακών συσκευών, αλλά και συσκευών παντός τύπου. Στο κατάστημα της Electrodeals θα βρείτε καινούργιες και μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές και ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε συμφέρουσες τιμές.
Image 2Image 3
  • Η ετήσια συντήρηση των κλιματιστικών είναι πολύ σημαντική τόσο για την υγεία σας, αφού εμποδίζει την συγκέντρωση βακτηριδίων, μικροοργανισμών και αλλεργικών παραγόντων, όσο και για τη σωστή λειτουργία του.
  • Επανακτήστε τη χαμένη αποδοτικότητα του κλιματιστικού σας, κάντε οικονομία και εξασφαλίστε τις σωστές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στον χώρο.
  • Η ολοκληρωμένη και σωστή συντήρηση από την Electrodeals, περιλαμβάνει συντήρηση, έλεγχο και καθαρισμό, του εσωτερικού μηχανήματος και της εξωτερικής μονάδας.

Electrodeals

Ρωμανού 14
57019 Θεσσαλονίκη
Electrodeals, Θεσσαλονίκη, 57019, Ρωμανού 14
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: