Cocktail blog

Golden Beach Hotel στη Πάρο


προσφορά για Golden Beach Hotel Travel

Η ωραιότερη καλημέρα γίνεται από εκεί που λάμπει ο ήλιος και η θάλασσα ξεπλένει κάθε έννοια και άγχος. Καλώς ήρθατε στην ηλιόλουστη, ζεστή και φυσικά διάσημη Πάρο. Αυτή τη φορά σας στέλνουμε πρόσκληση από το «Golden Beach Hotel», που σημαίνει Χρυσή Ακτή, που σημαίνει αν θες τη καλύτερη παραλία του νησιού έφτασες, μη ψάχνεις άλλο.Το ξενοδοχείο, ένα αρκετά μεγάλο συγκρότημα αποτελείται από δωμάτια, διαμερίσματα και έχει τη Χρυσή παραλία στα πόδια του, η θέα στον κόλπο και πέρα από αυτόν στην απέραντη θάλασσα του Αιγαίου είναι το λιγότερο εντυπωσιακή. Είναι κτισμένο μόλις
στα 20 μέτρα από τη φημισμένη παραλία και με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική μοιάζει με πραγματικό λευκό διαμάντι που λιάζεται κάτω από τον ήλιο.Με προσεκτικές επιλεγμένες μεσογειακές γεύσεις αλλά και τη βοήθεια των παγωμένων κοκτέιλ έχει καταφέρει να πάει το θέμα «φιλοξενία» και δύο βήματα πιο πέρα. Προς το φημισμένο ομώνυμο εστιατόριο του που βλέπει το βαθύ μπλε με την όρεξη της καθημερινότητας. Βουτώντας μέσα στη γευσιγνωσία ανασύρει θησαυρούς και συστήνει μια μεσογειακή διαφορετικότητα που μόνο σε αυτό το νησί μπορείς να βρεις. Με βάση τα φρέσκα ψάρια και τα ακόμη πιο φρέσκα προϊόντα παραγωγής του.Η Χρυσή Ακτή είναι ο παράδεισος των θαλάσσιων σπόρ. Το ξενοδοχείο διαθέτει σχολή Windsurfing για αρχάριους και προχωρημένους όπως και κάνο και θαλάσσια ποδήλατα. Στην ίδια παραλία μπορείτε να χαρείτε κι' άλλες  δραστηριότητες όπως kitesurf, snorkeling, κωπηλασία με κανό και καταδύσεις που μαζί με την έντονη νυχτερινή ζωή θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας πάντα στο σωστό volume.
Image 1Image 5Image 1Image 2Image 3

  • Ξενοδοχείο που ακουμπά την ωραιότερη παραλία του νησιού, μόλις 20 μέτρα από το κύμα.
  • Η Χρυσή Ακτή είναι ο παράδεισος των θαλάσσιων σπόρ. Το ξενοδοχείο διαθέτει σχολή Windsurfing για αρχάριους και προχωρημένους όπως και κάνο και θαλάσσια ποδήλατα.
  • Τοποθεσία που ενδείκνυται για οδοιπορία ή ορεινή ποδηλασία.
  • Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ντουζιέρα, ψυγείο (μικρό) τηλεόραση free wi/fi.
  • Επιλέξτε το εστιατόριο του Golden Beach με τη μεσογειακή κουζίνα, τα φρέσκα ψάρια και τα ντόπια προϊόντα παραγωγής του.


Golden Beach Hotel

info@goldenbeach.gr .
84400 Πάρος
Website / Facebook
Τηλ. επικοινωνίας: 22840 41366 & 22840 41194 ή στο emailinfo@goldenbeach.gr
Golden Beach Hotel, Πάρος, 84400, info@goldenbeach.gr .
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: