Cocktail blog

Μάχη με Laser στη Laser Arena-η επιστημονική φαντασία έγινε πραγματικότητα


προσφορά για Laser Arena Θεσσαλονίκη

Κάποτε τις βλέπαμε μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας και ούτε μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι κάποια στιγμή θα μπορούσαμε με την παρέα μας να ριχτούμε σε μία αδυσώπητη μάχη με… laser! Κι όμως, η επιστημονική φαντασία έγινε συναρπαστική πραγματικότητα.Αναρωτιέστε όμως πώς ακριβώς διεξάγεται αυτή η μάχη; Στη LASER ARENA παίζουν από 2 έως 30 παίχτες σε 2 ομάδες ή ατομικό, όπου με ακτίνες λέιζερ πετυχαίνοντας το ειδικά φτιαγμένο γιλέκο, απενεργοποιείς τους αντιπάλους σου! Ο κάθε παίχτης ξεχωριστά κερδίζει πόντους χτυπώντας με την ακτίνα λέιζερ τους αντιπάλους και συνεισφέρει στο
συνολικό αποτέλεσμα της ομάδας.
Οι ομάδες ξεχωρίζουν από τα διαφορετικού χρώματος λεντάκια που αναβοσβήνουν στο γιλέκο και στο όπλο. Σημεία που πρέπει να πετύχεις με την ακτίνα λέιζερ έναν παίχτη για να τον απενεργοποιήσεις για 6 δευτερόλεπτα είναι τα εξής: Στήθος, Πλάτη, Ώμους και Όπλο. Κάθε παίχτης μπορεί να κερδίσει έξτρα δύναμη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χτυπώντας τις νάρκες οι οποίες είναι τοποθετημένες σε κρυφά σημεία του χώρου και μπορούν ανά πάσα στιγμή να αφαιρέσουν και πόντους από οποιονδήποτε παίκτη.

Τα bonus που δίνουν οι νάρκες είναι: Βολή κατά ριπάς (Rapid Fire), Αόρατος (Stealth), Ασπίδα (Shield) ή να αλλάξεις χρώμα και να γίνεις κατάσκοπος (Spy).
Αισθητήρες κινήσεων, σειρήνες και νάρκες είναι τοποθετημένες σε κρυφά σημεία του χώρου.
Φωνητικά και ηχητικά εφέ βγαίνουν από κάθε γιλέκο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Ο χρόνος παιχνιδιού είναι 15 λεπτά και κερδίζει η ομάδα με τους περισσότερους πόντους!
Όταν το παιχνίδι τελειώσει όλοι οι παίχτες λαμβάνουν μια κάρτα αποτελεσμάτων η όποια αναγράφει ακριβώς όλα τα χτυπήματα από παίχτη σε παίχτη αντιπάλων αλλά και συμπαικτών [φιλικά πυρά].
Η κάρτα αποτελεσμάτων αναγράφει την συνολική εικόνα της κάθε ομάδας και του κάθε παίχτη, κερδισμένους βαθμούς, μπόνους ακόμα και τα ποσοστά ευστοχίας.
Μεγάλη οθόνη εμφανίζει τα αποτελέσματα [score] του παιχνιδιού στον χώρο αναμονής.
Η LASER ARENA είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη! Δυόροφη 1400m² σκοτάδι, φωτιζόμενο με μπλακ λάιτ, φανταστικά γκράφιτι! Στην LASER ARENA δεν χρειάζεσαι ειδικό εξοπλισμό πάρα μόνο το γιλέκο μάχης (προαιρετικά αθλητικά ρούχα και παπούτσια).
Ειδικές τιμές για Τουρνουά!

Ώρες λειτουργίας L.A. Lounge Cafe 11:00 πμ - 01:30 πμ.
Ώρες λειτουργίας Αρένας: 12:00 μμ - 01:00 πμ.
Ωράριο για άτομα κάτω των 16 ετών, καθημερινά: 12:00 - 18:00.
Δείτε το Laser Arena στο Facebook
Image 2Image 3Image 4
  • Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Είναι συναρπαστική πραγματικότητα!
  • Στη Laser Arena παίζουν από 2 έως 30 παίχτες σε 2 ομάδες ή ατομικό, όπου με ακτίνες λέιζερ πετυχαίνοντας το ειδικά φτιαγμένο γιλέκο, απενεργοποιείς τους αντιπάλους σου! Ο κάθε παίχτης ξεχωριστά κερδίζει πόντους χτυπώντας με την ακτίνα λέιζερ τους αντιπάλους και συνεισφέρει στο συνολικό αποτέλεσμα της ομάδας.

Laser Arena

Εικοστής Έκτης Οκτωβρίου 58 (ΒΙΛΚΑ)
54627 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
Τηλ. επικοινωνίας: 2310 522940 & 6996 002900 (What's Up).
Laser Arena, Θεσσαλονίκη, 54627, Εικοστής Έκτης Οκτωβρίου 58 (ΒΙΛΚΑ)
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: