Lido Hotel στο Μελίσσι Ξυλοκάστρου

Πολύ κοντά στην Αθήνα, μόλις 110 χλμ βρίσκεται το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Μελίσσι Ξυλοκάστρου, ένα μέρος ιδανικό για χαλαρές διακοπές. Το Lido Hotel, βρίσκεται στην ακτή του Κορινθιακού, ακριβώς πάνω στη θάλασσα έτοιμο να σας υποδεχτεί για πραγματικά ονειρεμένες διακοπές με όλες τις ανέσεις. Η περιοχή, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα σας προσφέρει αμέτρητες επιλογές σε εκδρομές, αξιοθέατα, καλό φαγητό, αλλά και διασκέδαση. Επίσης σε πολύ κοντινές αποστάσεις θα βρείτε οργανωμένες παραλίες,αλλά και πιο απόμερες, που ικανοποιούν όλους τους επισκέπτες.

Το ξενοδοχείο
Το Lido Hotel, διαθέτει 17 ευρύχωρα δωμάτια, 6 τρίκλινα δωμάτια, 2 τετράκλινα δωμάτια και 3 δίχωρα διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 4 άτομα το καθένα και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στην οργανωμένη παραλία του ξενοδοχείου και στην όμορφη πισίνα θα απολαύσετε το φαγητό ή τον καφέ σας. Στο εστιατόριο, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές και σύγχρονες σπεσιαλιτέ και τη μαγευτική θέα του Κορινθιακού κόλπου. Υπάρχει καθημερινά φρέσκο ψάρι, ενώ τα φρούτα και τα λαχανικά είναι βιολογικής παραγωγής του ξενοδοχείου. 
  • Το Lido Hotel, βρίσκεται μόλις 110 χλμ από την Αθήνα και διαθέτει 17 ευρύχωρα δωμάτια, πισίνα, οργανωμένη παραλία με θαλάσσια sports, εστιατόριο και μπαρ.
  • Το δίκλινο δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση στο internet, ψυγείο, μπάνιο, σεσουάρ, χρηματοκιβώτιο και μπαλκόνι.
  • Η περιοχή είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες, αφού προσφέρεται για εκδρομές, καλό φαγητό, ηρεμία, αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή.
Τα βράδια, μετά το ηλιοβασίλεμα, ο χώρος της πισίνας και του εστιατορίου μεταμορφώνεται από τον μοντέρνο και διακριτικό φωτισμό και τους απαλούς ήχους της ζωντανής ορχήστρας, σε ένα ιδανικό μέρος χαλάρωσης, ποτού, αξέχαστων δείπνων για οικογένειες, ζευγάρια ή για όποιους αναζητούν ένα ατμοσφαιρικό prive περιβάλλον ποιοτικής μουσικής δίπλα στη θάλασσα. Στο bar, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε cocktails, τα οποία θα απολαύσετε υπό τους ήχους της lounge μουσικής.
Παροχές δωματίου-Υπηρεσίες
Το δωμάτιο διαθέτει ό,τι μπορεί να χρειαστείτε για μία άνετη διαμονή, όπως κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση στο internet, ψυγείο, μπάνιο, σεσουάρ, χρηματοκιβώτιο και μπαλκόνι. Στο ξενοδοχείο εκτός από την παραλία με τις ξαπλώστρες, θα βρείτε ποδήλατα, θαλάσσια sports, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πλυντήριο, αλλά και πληροφορίες για τις εξορμήσεις σας στις γύρω περιοχές. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ρώσικα και είναι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε. Όλοι οι χώροι του Lido Hotel, είναι προσβάσιμοι από άτομα με ειδικές ανάγκες.






Δραστηριότητες
Εκτός από το μπάνιο σας στο ξενοδοχείο, μπορείτε να κάνετε θαλάσσιες βόλτες με κανό, ή να πάτε με βάρκα για ψάρεμα. Για τους λάτρεις των sports, υπάρχει όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός windsurf και παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα για όσους θελήσουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο σπουδαίο αυτό άθλημα. Στα διακόσια μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο, υπάρχει γήπεδο τένις και μπάσκετ μπροστά στη θάλασσα, καθώς και παιδική χαρά.
Η ιδιομορφία της περιοχής, με βουνό και θάλασσα σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πολλών ημερήσιων εκδρομών και δραστηριοτήτων. Κεντρική αφετηρία με μικρή απόσταση από πολλά σημαντικά αρχαιολογικά αξιοθέατα, όπως Αρχαία Κόρινθος, Σικυώνα, Μυκήνες, Επίδαυρος, Δελφοί κ.α. και πολλές φυσικές ομορφιές, όπως η Ζήρεια και τα Τρίκαλα.
Το Ξυλόκαστρο, αλλά και οι γύρω περιοχές σας προσφέρουν πολλές επιλογές σε ποιοτικό φαγητό και ποτό, με παραθαλάσσια ταβερνάκια και beach bars που σφύζουν από ζωή κάθε καλοκαίρι. Γενικά είναι μια περιοχή ιδανική για όλη την οικογένεια και για κάθε ηλικία, που θέλει να περάσει καλά στις διακοπές.
Πώς θα φτάσετε στο Lido Hotel
Με προαστιακό σιδηρόδρομο:
  • Κατεβαίνετε στο σταθμό του Κιάτου και συνεχίζετε με το τοπικό λεωφορείο.
  • Λεωφορείο ανά μία ώρα από και προς Αθήνα με στάση στο Lido Hotel (η διαδρομή Αθήνα-Μελίσσι με το λεωφορείο διαρκεί 1ώρα και 40 λεπτά).
  • Τρένο ανά δύο ώρες από Αθήνα προς Πάτρα και αντίστροφα με στάση στο Μελίσσι. Ο παλιός γραφικός σιδηροδρομικός σταθμός του Μελισσίου απέχει μόλις 500 μέτρα από το ξενοδοχείο.
Με αυτοκίνητο:
  • Ερχόμενοι από Αθήνα μέσω νέας εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών βγαίνετε στην έξοδο του Κιάτου. Συνεχίζετε από την παλαιά εθνική οδό (παραλιακά) προς Πάτρα. 
  • 5 χλμ μετά το Κιάτο θα βρείτε το χωριό Μελίσσι και στα δεξιά σας, στον ίδιο κεντρικό δρόμο, το Lido Hotel.


Lido Hotel

Μελίσσι
20400 Ξυλόκαστρο
Website / Facebook
Τηλ. κρατήσεων: 27430 61570, email: info@lido-hotel.net.
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸