Cocktail blog

Mathios Village στη Σαντορίνη


προσφορά για Hotel Village Mathios Travel

Διακοπές στη Σαντορίνη; Βεβαίως. Και τι καλύτερο από διακοπές σε ένα ξενοδοχείο στο Mathios Village φημισμένο και αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα του νησιού. Είναι χτισμένο στο Ακρωτήρι στο ιδανικότερο σημείο της περιοχής προσφέροντας εκπληκτική θέα στην Καλντέρα και μοναδική άποψη της κοιλάδας και της θάλασσας στην ανατολική πλευρά του νησιού. Είναι χτισμένο στα πρότυπα ενός κυκλαδικού οικισμού και δίπλα στις ωραιότερες παραλίες, ενώ  προσφέρει στους επισκέπτες του στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Με το πλήθος των παροχών που διαθέτει είναι ιδανικό τόσο για ζευγάρια,
όσο και για οικογένειες, ενώ η τοποθεσία του παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον για ανθρώπους με αρχαιολογικά και γεωλογικά ενδιαφέροντα. Το ξενοδοχείο Mathios Village διαθέτει μία ποικιλία από δωμάτια: standard και superior, μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα και οικογενειακά. Με κερασάκι φυσικά τη grand suite της προσφοράς μας ιδανική για νεόνυμφους και ζευγάρια που αναζητούν την πολυτέλεια.Το ξενοδοχείο Mathios Village Hotel θα βρείτε ένα πλήθος παροχών που σκοπό έχουν να διευκολύνουν και να κάνουν απολαυστική τη διαμονή σας. Δύο πισίνες μεγάλων διαστάσεων με δυνατότητα πρόσβασης για άτομα με ειδικές ανάγκες.Η μία διαθέτει και τζακούζι. Στο χώρο υπάρχουν ξαπλώστρες & ομπρέλες τις οποίες χρησιμοποιείτε φυσικά δωρεάν για να απολαύσετε το μπάνιο σας. 

Pool bar ανοιχτό όλη την ημέρα, όπου μπορείτε να πάρετε το ποτό, τον καφέ σας, δροσιστικούς χυμούς ή να δοκιμάσετε λαχταριστά σνακς. Το μεσημέρι σερβίρονται ελαφρά γεύματα. Εστιατόριο όπου μπορείτε να γευτείτε σπιτική παραδοσιακή κουζίνα, φαγητά μαγειρεμένα με μεράκι από τη μαμά (mama's cooking) και φυσικά το περίφημο κρασί της Σαντορίνης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το κρασί της δικής τους παραγωγής από τα αμπέλια που καλλιεργούν. Θα εντυπωσιαστείτε από τη μεστή γεύση του και τα πλούσια αρώματά του. Υπάρχει μενού για χορτοφάγους ενώ τα ψάρια είναι αποκλειστικά φρέσκα. Κάθε πρωί προσφέρεται πρωινό από πλούσιο μπουφέ. 

Υπάρχει επίσης ταξιδιωτικό πρακτορείο όπου μπορείτε να κλείσετε εκδρομές και συμμετοχή σε πλήθος δραστηριοτήτων που υπάρχουν στο νησί, να νοικιάσετε σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα, να κλείσετε εισιτήρια με προορισμό άλλα νησιά. Επίσης οργανώνουμε για λογαριασμό σας πακέτα διαμονής σε όλη την Ελλάδα, ενώ αναλαμβάνουμε και περιηγήσεις. Τέλος στη καρδιά του ξενοδοχείου θα βρείτε κοσμηματοπωλείο και κατάστημα με είδη δώρων, γεμάτα με παραδοσιακά έργα λαϊκής τέχνης, βυζαντινές εικόνες, χειροποίητα κοσμήματα από χρυσό, λευκόχρυσο ή ασήμι και κομπολόγια από γνήσιο κεχριμπάρι και ελεφαντόδοντο.
Image 1Image 2Image 1Image 3
  • Ένα ξενοδοχείο κόσμημα χτισμένο στο Ακρωτήρι στο ιδανικότερο σημείο της περιοχής. Εκπληκτική θέα στην Καλντέρα και μοναδική άποψη της κοιλάδας και της θάλασσας στην ανατολική πλευρά του νησιού.
  • Χτισμένο στα πρότυπα ενός κυκλαδικού οικισμού και δίπλα στις ωραιότερες παραλίες.
  • Μεγάλη ποικιλία από δωμάτια. Grand suite με κλασική πολυτέλεια, μοντέρνο μπάνιο, με σαλόνι και σοφίτα. Με καναπέ που γίνεται κρεβάτι. Με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ και πιστολάκι μαλλιών. Εξαιρετική επιλογή και για νεόνυμφους.
  • Πλήθος παροχών. Δύο πισίνες μεγάλων διαστάσεων με δυνατότητα πρόσβασης για άτομα με ειδικές ανάγκες. Η μία διαθέτει και τζακούζι.

Hotel Village Mathios

Ακρωτήρι
84700 Σαντορίνη
Website / Facebook
Τηλ. επικοινωνίας: 22860 81152 ή στο vmathios@otenet.gr 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: