Cocktail blog

Κομμωτήριο Mille Cheveux


προσφορά για Mille Cheveux Θεσσαλονίκη

Τώρα που μπήκε το καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε επιτέλους τα μαλλιά σας. Η ρίζα σας έχει φτάσει στα αυτιά, το χρώμα έχει ξεθωριάσει, και οι άκρες σας είναι τόσο κατεστραμμένες που χρειάζονται επειγόντως κούρεμα. Επίσης, καλό είναι να κάνετε και μία αλλαγή που θα σας αλλάξει διάθεση και εμφάνιση.Στο κομμωτήριο Mille Cheveux θα αναλάβουν την περιποίηση των μαλλιών σας με επώνυμα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών L'Oréal Professionnel που θα σας χαρίσουν εκτυφλωτικό χρώμα, προσφέροντας παράλληλα δύναμη και θρέψη στην τρίχα, χωρίς να ταλαιπωρούν τα μαλλιά σας. Οι ανταύγειες γίνονται με
τη νέα τεχνική της εταιρείας L'Oréal, "Quick-Meches", χωρίς τα ενοχλητικά αλουμινόχαρτα, που θα σας εξασφαλίσει το ιδανικό χρώμα με διάρκεια.Επιλέξτε ένα χτένισμα που ταιριάζει στο στυλ σας και θα αναδείξει ιδανικά το νέο σας κούρεμα και χρώμα. Στο Mille Cheveux θα σας προτείνουν αυτά που σας ταιριάζουν σύμφωνα με τις νέες τάσεις και θα σας δώσουν συμβουλές φροντίδας και styling των μαλλιών σας για να είστε πάντα όμορφες και περιποιημένες.
Image 1Image 2Image 3

  • Ανανεώστε τα μαλλιά και την εμφάνισή σας με περιποίηση από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
  • Στο κομμωτήριο θα βρείτε τις πιο σύγχρονες τεχνικές περιποίησης μαλλιών με επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα L'Oréal Professionnel.


Mille Cheveux

Καραολη και Δημητριου 38
55131 Καλαμαριά
Website / Facebook
Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για ραντεβού στο 231040 2002.
Mille Cheveux, Καλαμαριά, 55131, Καραολη και Δημητριου 38
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: