Cocktail blog

Olympia Golden Beach Resort & Spa στην Κυλλήνη


προσφορά για Olympia Golden Beach Resort & Spa Travel

Το Olympia Golden Beach είναι το νέο θέρετρο στην παραλία της Κυλλήνης, γνωστή και ως Χρυσή Ακτή. Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πολυτελείς και χαλαρωτικές διακοπές, σε ζευγάρια, παρέες και οικογένειες. Συνδυάζοντας τη θάλασσα και το βουνό, παρέχει 11 ιδιωτικές πισίνες, μια κεντρική πισίνα, 2 bars, Κέντρο Spa, Γυμναστήριο, Γήπεδο τένις, Δωρεάν Wi-Fi Internet, Παιδική χαρά και Play room. Το υπέροχο εστιατόριο του επαναπροσδιορίζει την έννοια του elegant προσφέροντας ακόμη και στον πιο απαιτητικό πελάτη την ικανοποίηση των ελληνικών και ευρωπαϊκών γεύσεων, σε συνδυασμό με ζωντανή
μουσική.Τα 18 Main Building Double Deluxe δωμάτια, (40 τ.μ. το καθένα, με βεράντα 10 τ.μ.) είναι σχεδιασμένα να παρέχουν περισσότερες ανέσεις και στυλ σε σχέση με τα περισσότερα standard δωμάτια διεθνώς. Είναι πιο ευρύχωρα και πολυτελή από τον τύπο των standard δωματίων άλλων ξενοδοχείων. Σε όλα τα δωμάτια θα βρείτε ψυγείο, με εγκαταστάσεις mini-bar, καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, δωρεάν πρόσβαση στο Internet και κλιματισμό. Επιπλέον, στο μπάνιο θα βρείτε καλλυντικά και αξεσουάρ μπάνιου, τηλέφωνο, παντόφλες, μπουρνούζια και πιστολάκι μαλλιών που θα κάνουν τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο άνετη.Τα 28 Deluxe Bungalows Sharing Pool (45 τ.μ. το καθένα) είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη άνεση, πολυτέλεια και στυλ. Υπάρχει άμεση πρόσβαση σε μια πισίνα από όλα τα δωμάτια (3 με 6, το ανώτερο, bungalows μοιράζονται την ίδια πισίνα), ψυγείο με εγκαταστάσεις mini-bar, LCD (HD Ready) καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, δωρεάν πρόσβαση στο Internet και κλιματισμός. Επιπλέον, στο μπάνιο θα βρείτε καλλυντικά και αξεσουάρ μπάνιου, τηλέφωνο, παντόφλες, μπουρνούζια και πιστολάκι μαλλιών. Μπορείτε επίσης να βρείτε family Bungalows sharing pool, με ξεχωριστά δωμάτια για τους γονείς και για τα παιδιά, (45 τ.μ.), ή 2 connected δωμάτια, με εσωτερική πόρτα (90 τ.μ.).Από το 2008 το Olympia Golden Beach παρέχει στους φιλοξενούμενούς του ένα νέο κέντρο Spa. Χτισμένο σε 300 τ.μ. παρέχει διάφορα είδη θαλασσοθεραπείας και θεραπείες μασάζ, ενώ επίσης μπορείτε να βρείτε θερμαινόμενη πισίνα όπως επίσης και αίθουσες Jacuzzi, Χαμάμ και Σάουνα, θεραπείες προσώπου και κέντρο κομμωτικής.
Image 1Image 2Image 3Image 4

  • Το Olympia Golden Beach είναι το νέο θέρετρο στην παραλία της Κυλλήνης, γνωστή και ως Χρυσή Ακτή.
  • Συνδυάζοντας τη θάλασσα και το βουνό, παρέχει 11 ιδιωτικές πισίνες, μια κεντρική πισίνα, 2 bars, Κέντρο Spa, Γυμναστήριο, Γήπεδο τένις, Δωρεάν Wi-Fi Internet, Παιδική χαρά και Play room.


Olympia Golden Beach Resort & Spa

Παραλία του Κάστρου-Κυλλήνης
270 50 Ηλεία
Website / Facebook
Τηλ. κρατήσεων: 26230 95999.
Olympia Golden Beach Resort & Spa, Ηλεία, 270 50, Παραλία του Κάστρου-Κυλλήνης 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: