Cocktail blog

Panorama Apartments στο Ασκέλι στον Κοσμοπολίτικο Πόρο.


προσφορά για Panorama Apartments Travel

Οι εκδρομές κοντά στην Αθήνα, είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποδράσετε από την πόλη, να κάνετε μπάνιο σε όμορφες παραλίες και να διασκεδάσετε, ξεφεύγοντας από το άγχος της καθημερινότητας. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά ωραία μέρη για να επισκεφτείτε, όπως ο Πόρος, το μικρό γραφικό νησάκι του Αργοσαρωνικού. Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για όσους θέλουν να χαλαρώσουν δίπλα στη θάλασσα, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με πλακόστρωτα σοκάκια, παραδοσιακά σπίτια με ανθισμένες αυλές και πολλά αξιοθέατα, αλλά και καλές επιλογές σε διασκέδαση και
φαγητό.Κοντά στην πευκόφυτη περιοχή της Καλαυρίας, στην περιοχή Ασκέλι, μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι, βρίσκεται το Panorama Apartments, με θέα την όμορφη παραλία. Διαθέτει 30 διαμερίσματα και studios, όλα με πανοραμική θέα στη θάλασσα, πλήρως εξοπλισμένα και σε πολύ κοντινή απόσταση από μαγαζιά, παραθαλάσσια ταβερνάκια και οργανωμένες παραλίες. Τα δωμάτια έχουν όλες τις ανέσεις για μία ευχάριστη διαμονή, είναι ευρύχωρα και έχουν κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, μεγάλο μπαλκόνι, κλιματισμό και χρηματοκιβώτιο. Επίσης μέσα σε κάθε διαμέρισμα, θα βρείτε έντυπο με χρήσιμα τηλέφωνα και πληροφορίες για δρομολόγια και οργανωμένες εκδρομές στον Πόρο. Στο Panorama Apartments, οι ιδιοκτήτες Δέσποινα και Christian, θα φροντίσουν να μην σας λείψει τίποτα και θα σας δώσουν ό,τι πληροφορίες χρειαστείτε για φαγητό, διασκέδαση, καφέ και εκδρομές.Το Ασκέλι είναι μια τουριστική περιοχή με πολλές ταβέρνες, super markets, καφετέριες και μαγαζιά όπου μπορεί κανείς να νοικιάσει μηχανάκια, ποδήλατα και τετράτροχα μηχανάκια για περιηγήσεις στο νησί. Γενικά, ο Πόρος αν και μικρό νησί διαθέτει τα πάντα από θέμα φαγητού και διασκέδασης. Στα όμορφα ταβερνάκια στον παραλιακό δρόμο θα απολαύσετε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ενώ στα γραφικά στενάκια του θα βρείτε παραδοσιακά καφενεία, μικρά ζαχαροπλαστεία και μαγαζιά με τοπικά προϊόντα. Για το ποτό σας και για μοναδικά cocktails υπάρχουν παραλιακά bars, με ελληνική και ξένη μουσική, για διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δίπλα στη θάλασσα.Η πλαζ του Ασκελιού είναι η πλέον πολυσύχναστη παραλία του νησιού, με υπέροχη αμμουδιά, και είναι πλήρως οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, αποδυτήρια, beach cafeteria και σχολή με water sports. Άλλες όμορφες παραλίες του Πόρου, είναι το Κανάλι, το Μικρό και Μεγάλο Νεώριο, το Μοναστήρι, η Παναγίτσα, η Ρωσική Ακτή και για τους ρομαντικούς, το Λιμανάκι της Αγάπης με τα γαλαζοπράσινα νερά.
Από αξιοθέατα, επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο, με ευρήματα από τη μυκηναϊκή και ρωμαϊκή εποχή, τον Αρχαίο Ναό του Ποσειδώνα, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, τον Μητροπολιτικό Ναό, καθώς και τη Βίλα Γαλήνη, το ομορφότερο κτίριο του Πόρου, που κατά καιρούς φιλοξένησε μεγάλες προσωπικότητες της τέχνης, όπως τον ποιητή Γιώργο Σεφέρη. Φυσικά μην παραλείψετε να ανηφορίσετε προς το σήμα κατατεθέν του Πόρου, το ιστορικό Ρολόι, με την εκπληκτική θέα στο λιμάνι και τις ακτές του γειτονικού Γαλατά.Από τον Πόρο, μπορείτε να κάνετε κοντινές εκδρομές, στο Ναύπλιο, την Ύδρα, τις Σπέτσες, τα Μέθανα, τις Μυκήνες και πολλά άλλα μέρη.
Image 1Image 3Image 4
  • Διαμονή στο Ασκέλι σε μια πευκόφυτη περιοχή με θέα την παραλία.
  • Τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και ευρύχωρα και έχουν κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, μεγάλο μπαλκόνι, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, ασύρματη σύνδεση στο internet και χρηματοκιβώτιο.
  • Κοντά στο ξενοδοχείο, θα βρείτε πολλές παραθαλάσσιες ταβέρνες, super markets, καφετέριες, μπαράκια και μαγαζιά για ψώνια, καθώς και οργανωμένη πλαζ.

Πώς θα φτάσετε στον Πόρο από το λιμάνι του Πειραιά:
  • Με το Ferry boat
  • Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ferry Boats για τον Πόρο, που ακολουθούν τη διαδρομή Αίγινα-Μέθανα-Πόρος.
  • Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά.
Με τα flying dolphins
  • Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ιπτάμενα Δελφίνια για τον Πόρο, τα οποία παίρνουν μόνο επιβάτες και όχι αυτοκίνητα.
  • Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα.
Πώς να φθάσετε στον Πόρο από το Γαλατά (Αθήνα-Γαλατάς:174 χλμ).
Ξεκινώντας από την Αθήνα οδικώς, από την Αττική Οδό ή από τη Λ. Καβάλας βγαίνετε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και πηγαίνετε αριστερά μετά τον Ισθμό της Κορίνθου προς Επίδαυρο. Από την Επίδαυρο ακολουθώντας τον καινούριο παραλιακό δρόμο, φτάνετε στον Γαλατά που βρίσκεται απέναντι από τον Πόρο.


Panorama Apartments

Ασκέλι
18020 Πόρος
Website / Facebook

 τηλ. κράτηση (βάσει διαθεσιμότητας) στο 22980 23411.
Panorama Apartments, Πόρος, 18020, Ασκέλι 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: