Όσοι αγαπούν την γιαπωνέζικη κουζίνα και περισσότερο το sushi και έχουν επιχειρήσει τη home made εκδοχή τους, γνωρίζουν από πρώτο χέρι το «μπελά» που κρύβουν οι χαριτωμένες αυτές μπουκίτσες που έχουμε μάθει απλά να τις προσφωνούμε maki. Αυτές που κρύβουν στη τυλιγμένη από «φύκια» καρδιά τους εκτός από ρύζι και κομματάκια γαρίδας, αγγουριού, καρότου, αβοκάντο, σολομού και ότι άλλο όρεξη μπορεί να τραβά η ιμιτασιόν γιαπωνέζα ψυχή μας.Όσοι έχουν επιχειρήσει να φτιάξουν το γοητευτικό και μπελαλίδικο αυτό γευστικό προϊόν, γνωρίζουν πως ο
συνδυασμός γεύσεων δεν είναι το βασικό θέμα που θα αντιμετωπίσουν αλλά το πως μπορείς να το τυλίξεις ώστε να θυμίζει αυτά που τρώμε στα εστιατόρια (έστω και από απόσταση δύο χιλιομέτρων). Με το μηχάνημα Perfect Sushi Roll (την εξέλιξη της Ιαπωνικής κουζίνας) ευτυχώς το πρόβλημα λύνεται και εμείς μπορούμε να έχουμε το πιο καλοσχηματισμένο maki του κόσμου.Όπως καταλαβαίνουμε δεν χρειάζεται να μείνουμε στο αγαπημένο nori (μαύρο φύκι) για περιτύλιγμα, αλλά μπορούμε να κάνουμε και παραλλαγές με χαρτί σόγιας, λεπτή ομελέτα, παντεσπάνι για γλυκά ή ακόμη και αμπελόφυλλα για παραδοσιακά ντολμαδάκια
Δείξε μου τον τρόπο:
Βάζουμε ένα φύλλο nori (ή ότι άλλο θέλουμε για «εξωτερικό φλοιό») επάνω στη κυλινδρική εσοχή του Perfect Sushi Roll.Η μία πλευρά του nori είναι γυαλιστερή και η άλλη πιο σκληρή. Βάζουμε το ρύζι στην σκληρή πλευρά, διαφορετικά δε θα κολλήσει. Απλώνουμε το ρύζι και τοποθετούμε πάνω του τη γέμιση που επιθυμούμε (πχ σολομό ή καβουρόψιχα ή αγγούρι) και τραβάμε το μοχλό μέχρι να «σφίξει» στο επιθυμητό επίπεδο. Καλή μας όρεξη.
Τηλ. επικοινωνίας: 241 500 5788 (Καθημερινές Δευτ. - Παρ.: 10:00 με 18:00).
- Γίνετε ο σεφ που δεν περιμένατε με μία και μόνο κίνηση. Τυλίξτε γρήγορα, αποτελεσματικά και ευφάνταστα τα καλύτερα maki που θα μπορούσατε να φανταστείτε.
- Φτιάξτε επίσης ντολμαδάκια ή μικρά γλυκίσματα που θα σας φτιάξουν το κέφι
Groupon.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου