Cocktail blog

Petra Village στο Ηράκλειο Κρήτης


προσφορά για Petra Village Travel

Στα περίχωρα του γαλήνιου χωριού Κουτουλουφάρι βρίσκονται τα διαμερίσματα του Petra Village με την απολαυστική θέα της περιβάλλουσας υπαίθρου(ορίζοντα θάλασσα και ουρανό). Τα έξι συγκροτήματα είναι παραδοσιακά στην εμφάνιση τους, σύγχρονα όμως και καλά εξοπλισμένα εσωτερικά. 
Στο Petra Village μπορείτε να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό κολύμπι στην πισίνα, να ξεκουραστείτε στις ξαπλώστρες συνδυάζοντας ήλιο, χαλάρωσή και ένα ωραίο μαύρισμα ή απλά να μείνετε κάτω από τη σκιά σε μια από τις ομπρέλες και απολαμβάνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ από το

ενημερωμένο μπαρ.Το ξενοδοχείο είναι μόλις  500 μέτρα από το κέντρο του χωριού με τα καταστήματα και τα εστιατόρια ενώ αν θελήσετε κάτι ακόμη πιο έντονο το κέντρο της Χερσονήσου είναι στο 1χμ.
Εκτός από τη νυχτερινή ζωή όμως η διασκέδαση βρίσκει και άλλα ξεχωριστά  δρομολόγια για να σας ενθουσιάσει. Κοντά στο ξενοδοχείο υπάρχουν πολλές παραλίες με θαλάσσια σπορ για να νοιώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας ακόμη περισσότερο. Τα διαμερίσματά  μπορούν να φιλοξενήσουν από 2-3 άτομα. Διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι καθώς και δύο μονά κρεβάτια στο lounge room, κουζίνα (φούρνος, 2 ηλεκτρικές εστίες, ψυγείο, κατσαρόλα και φρυγανιέρα), δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, μπαλκόνι, air condition και χρηματοκιβώτιο. Το μπάνιο διαθέτει και σεσουάρ.
Τα στούντιο δύο ατόμων έχουν δύο ίδια κρεβάτια (δύο έχουν ένα διπλό κρεβάτι) και είναι στο ισόγειο. Όλα τα στούντιο έχουν κουζίνα (φούρνος, ψυγείο, φρυγανιέρα), δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, μπαλκόνι, air condition και χρηματοκιβώτιο. Το μπάνιο διαθέτει και σεσουάρ.
Image 1Image 2Image 3Image 4
  • Στο Κουτουλουφάρι με την απολαυστική θέα στην περιοχή της Χερσονήσου. Ένα μοναδικό μέρος για να χαλαρώσετε. Με έξι συγκροτήματα, παραδοσιακά στην εμφάνιση και σύγχρονα στο χαρακτήρα.
  • Τα διαμερίσματά και τα studio διαθέτουν κουζίνα(φούρνος, 2 ηλεκτρικές εστίες, ψυγείο, κατσαρόλα και φρυγανιέρα),δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, μπαλκόνι, air condition και χρηματοκιβώτιο. Το μπάνιο διαθέτει και σεσουάρ.
  • Μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύ φιλικό προσωπικό.

Petra Village

Σεφέρι 8
70014 Ηράκλειο (Κουτουλουφάρι)
Website / Facebook
 τηλ. επικοινωνία: 28108 11180.
Petra Village, Ηράκλειο (Κουτουλουφάρι), 70014, Σεφέρι 8
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: