Cocktail blog

Αόρατο Προστατευτικό Κάλυμμα QooQoon για iPhone 4S


/51/32/1316009693251.jpg

Εάν ο Γούντι Άλεν χρησιμοποιεί iPhone4 σίγουρα το έχει αγοράσει. Το Qooqoon Silqshield Invisible εγγυάται ότι δεν θα σας πιάσει ποτέ υστερία ό,τι κι αν συμβεί στο «μονάκριβο» σας. Και με €9,99 από €20,99 προστατεύει και την τσέπη σας από ζημιές.Παρότι το iPhone4/4S είναι από τα πιο σκληροτράχηλα κινητά της αγοράς, είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή –ακόμα και με τη συμβατική χρήση- να αποκτήσει σημάδια, γρατζουνιές, βαθουλώματα και άλλα αντιαισθητικά. Το Qooqoon Silqshield Invisible όμως κάνει τη δουλειά ου τέλεια, αόρατα αφήνοντας τις φθορές για τους άλλους.
Για τους iPhoνίστες 4/4S δεν υπάρχουν πλέον φθορές και δεν επηρεάζεται ούτε στο απειροελάχιστο η ευαισθησία αφής της οθόνης. Και να’ταν μόνο αυτό…
 Το κάλυμμα είναι πλήρως συμβατό με την οθόνη (Retina Display) και την τεχνολογία Multitouch του iPhone4 χωρίς να επηρεάζει στο ελάχιστο την ευαισθησία της οθόνης. 
Απόλυτη και αόρατη προστασία (3 στρώσεων) από γρατζουνιές, βαθουλώματα και οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει το iPhone4 τεχνολογίας που έχει εφαρμοστεί σε μαχητικά αεροσκάφη. Σε αντίθεση με άλλα καλύμματα του είδους δεν χρειάζεται νερό ή κόλλα για να εφαρμοστεί. Αυτό σημαίνει: όχι αντιαισθητικές φουσκάλες ούτε υπολείμματα κόλλας σε περίπτωση που θελήσετε να το αφαιρέσετε ή να το αλλάξετε.

Η προστατευτική μεμβράνη έχει ακριβώς την ίδια υφή με το κρύσταλλο της συσκευής ενώ παρέχεται εγγύηση ζωής ακόμα και για κοινή χρήση της συσκευής ενώ το κάλυμμα είναι πλήρως συμβατό με την οθόνη (Retina Display) και την τεχνολογία Multitouch του iPhone4 χωρίς να επηρεάζει στο ελάχιστο την ευαισθησία της οθόνης.
/57/89/1334241198957.jpg
  • Απόλυτη και αόρατη προστασία (3 στρώσεων) από γρατζουνιές, βαθουλώματα και οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει το iPhone 4/4S τεχνολογίας που έχει εφαρμοστεί σε μαχητικά αεροσκάφη.
  • Η προστατευτική μεμβράνη έχει ακριβώς την ίδια υφή με το κρύσταλλο της συσκευής.

QooQoon International

info@qooqoon.com
- -
Website / Facebook
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: