Cocktail blog

Ξενοδοχείο San Antonio Summerland στον Τουρλό στη Μύκονο


προσφορά για San Antonio Summerland Hotel Travel

Μύκονος και κοσμοπολίτικη ζωή είναι έννοιες σχεδόν ταυτόσημες. Με τη διαμονή σας στο San Antonio Summerland το ίδιο θα γίνουν και οι λέξεις Μύκονος και πολυτέλεια. Η απόλαυση κατοικοεδρεύει σε μια ήσυχη τοποθεσία 1800μ βορειοδυτικά της πόλης της Μυκόνου. Χτισμένο σε μια έκταση 14.000τ.μ. το ξενοδοχείο ακολουθεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού με το λευκό και το μπλε να κυριαρχούν σε όλους τους χώρους του. Το ξενοδοχείο Διαθέτει 50 δωμάτια και σουίτες που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή. Όλα διαθέτουν βεράντα με χορταστική θέα στο απέραντο
Αιγαίο, είναι διακοσμημένα με παραδοσιακά έπιπλα και ζεστά χρώματα κάνοντας σας να νιώθετε σαν στο σπίτι σας ενώ είναι και εξοπλισμένα με «βασιλικά» κρεβάτια, κλιματισμό, mini bar, δορυφορική τηλεόραση και καθιστικό.Η πισίνα του ξενοδοχείου αποτελεί σημείο συνάντησης για πολλούς από τους επισκέπτες του νησιού με τις ξαπλώστρες να καλύπτουν το χώρο γύρω από αυτή προσφέροντας ώρες ατέλειωτης ξεκούρασης και χαλάρωσης με θέα το απόλυτο γαλάζιο. Σημείο συνάντησης όμως αποτελεί και το υπέροχο Spa του ξενοδοχείου που θα σας χαλαρώσει και μόνο με το περιβάλλον του το οποίο βρίσκεται δίπλα στο γυμναστήριο δημιουργώντας ένα συναρπαστικό δίδυμο, Χαλάρωση και Αδρεναλίνη. Επίσης, μπορεί η Μύκονος να βρίθει από καλά εστιατόρια αυτό όμως δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο εστιατόριο του ξενοδοχείου αφού με τέτοιο ανταγωνισμό έχει κατορθώσει να αποκτήσει πολύ καλή φήμη. Εκτός αυτού όμως το ξενοδοχείο προσφέρει πολλές δραστηριότητες και εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες, καθώς και χώρους ειδικά διαμορφωμένους για παιδιά.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν βεράντα με χορταστική θέα στο απέραντο Αιγαίο, είναι διακοσμημένα με παραδοσιακά έπιπλα και ζεστά χρώματα και εξοπλισμένα με «βασιλικά» κρεβάτια, κλιματισμό, mini bar, δορυφορική τηλεόραση και καθιστικό.
Image 1Image 3Image 4Image 2

San Antonio Summerland Hotel

Τούρλος
84600 Μύκονος
Website / Facebook
 τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις (βάσει διαθεσιμότητας): 22890 24073.
San Antonio Summerland Hotel, Μύκονος, 84600, Τούρλος 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: