Cocktail blog

Πέτρινο Studios & Apartments στo Αμπράμ Νάξου


προσφορά για Πέτρινο Studios Travel

Tο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων με φυσικές ομορφιές και ιστορική αξία, για αξέχαστες διακοπές. Φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες της και διαθέτει άριστη τουριστική υποδομή, προσφέροντας επιλογές για διασκέδαση και ευχάριστες δραστηριότητες (θαλάσσια σπορ, πεζοπορία κ.α). Το Αμπράμ βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Νάξου. Απέχει 20 χιλιόμετρα από το λιμάνι και 24 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και για να το βρείτε θα ακολουθήσετε από το λιμάνι τον παραλιακό δρόμο προς Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας βρίσκεται ακόμα βορειότερα και σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από το Αμπράμ. Στην
παραλία της περιοχής, η οποία απέχει 400 μέτρα από το Πέτρινο θα βρείτε κυρίως βότσαλο, αλλά και άμμο, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα γειτονικά λιμανάκια, όπως στον Κάμπο, στην Χίλια Βρύση, τα Μικρά, τους Αγίους Θεοδώρους, ή όπου αλλού η εξερευνητική σας διάθεση σας βγάλει.

Το ξενοδοχείο
Στο Πέτρινο δεν θα βρείτε δωμάτια με σπα, τζακούζι, χρυσελεφάντινο διάκοσμο και πλουμιστές κουρτίνες. Θα βρείτε όμως πεντακάθαρα δωμάτια, λιτά και κυκλαδίτικα διακοσμημένα, με θέα σε θάλασσα και βουνό. Στην μεγάλη αυλή που βλέπει στην παραλία του Αμπράμ και δροσίζεται από τις σκιές όμορφων δέντρων, ένας πέτρινος χειροποίητος φούρνος και μια πέτρινη ψησταριά θα δώσουν άλλη γεύση στα φαγητά σας. Για τις ώρες που θα θέλετε να συνδεθείτε με τον έξω κόσμο, υπάρχει γρήγορο internet ενώ για το αυτοκίνητό δεν θα χρειαστεί να ψάξετε που να το παρκάρετε. Στην είσοδο του Πέτρινου, υπάρχει αρκετός χώρος για κάθε αυτοκίνητο.
Παροχές δωματίου
Τα studios αποτελούνται από έναν ενιαίο, άνετο χώρο και τουαλέτα με ντους και μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως τρία άτομα. Διαθέτουν επίσης μεγάλες βεράντες με θέα στην παραλία του Αμπράμ και στο βουνό. Τα διαμερίσματά αποτελούνται το καθένα από δύο επιμέρους δωμάτια και τουαλέτα με ντους και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και τέσσερα άτομα. Κατ' εξαίρεση και με λίγη καλή καρδιά, αν στην παρέα σας ή η την οικογένειά σας είστε πέντε, οι άνθρωποι του Πέτρινου θα κάνουν το καλύτερο για να μην δυσαρεστηθείτε. Τα διαμερίσματά διαθέτουν επίσης μεγάλες βεράντες με θέα στην παραλία του Αμπράμ και σε βουνό.
Μία άλλη πρόταση
Ο Πύργος (για το κάτι το διαφορετικό) ήταν μία απόπειρα υποστύλωσης του απόκρημνου εδάφους στο Αμπράμ. Τον εμπνεύστηκε, τον σχεδίασε και τον έχτισε ο Γιάννης μέσα σε μόλις 17 ημέρες τον Αύγουστο του 1996. Είναι χτισμένος από 250 τόνους πέτρας και στο εσωτερικό του έχει δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα όμορφο δωμάτιο σε σχήμα ημικυκλίου που θα σας εμπνεύσει ρομαντικές στιγμές από άλλες εποχές. Διαθέτει τουαλέτα με ντους, μπανιέρα καθώς και δική του πέτρινη αυλή με μαρμάρινο τραπέζι.
Δραστηριότητες
Για τους φίλους του αθλητισμού, το νησί της Νάξου παρέχει πολλές δυνατότητες και επιλογές, ειδικά στα sports που σχετίζονται με το καλοκαίρι και τη θάλασσα. Η Νάξος έχει χαρακτηριστεί ως το «νησί του ανέμων» - και όχι άδικα. Τα μελτέμια που πνέουν κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για τους φανατικούς του windsurfing που κατακλύζουν κάθε χρόνο το νησί, αναδεικνύοντας το συγκεκριμένο άθλημα ως το «βασιλιά των sports» στη Νάξο. Η μεγάλη έκταση της Νάξου και η ύπαρξη του Ζα (του υψηλότερου βουνού των Κυκλάδων), διαμορφώνει μοναδικές διαδρομές για πεζοπορία ή ορειβασία και συντελεί στην εξάπλωση του trekking, καθώς και του mountain bike. Από το νησί δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα θαλάσσια sports του καλοκαιριού, (όπως το water ski και τα fun sports), ενώ η Νάξος προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης και σε άλλα sports (όπως το mini soccer, το beach volley κ.α.).
Πώς θα φτάσετε
Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με πλοίο από και προς τον Πειραιά και το ταξίδι διαρκεί 3-4 ώρες (Λιμεναρχείο Νάξου: 22850 22300, 22850 23939).
Υπάρχει και αεροδρόμιο:1 χλμ από τη χώρα (ΟΑ Νάξου τηλ. 22850 23043).
Image 1Image 2Image 3Image 4
  • Πεντακάθαρα δωμάτια, λιτά και κυκλαδίτικα διακοσμημένα, με θέα σε θάλασσα και βουνό. 
  • Μεγάλη αυλή που βλέπει στην παραλία του Αμπράμ και δροσίζεται από τις σκιές δέντρων.
  • Πέτρινος χειροποίητος φούρνος και μια πέτρινη ψησταριά που δίνει άλλη γεύση στα φαγητά.
  • Γρήγορο internet.
  • Μεγάλο parking.
  • Η πεμπτουσία της απλότητας.

Πέτρινο Studios

Αμπράμ
84300 Νάξος
Website / Facebook
τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις στο 22850 63272.
Πέτρινο Studios, Νάξος, 84300, Αμπράμ 
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: