Cocktail blog

Τηλεκατευθυνόμενο Super Buggy που το χειρίζεστε από το iPhone/iPad




Μετατρέψτε το iPhone/ iPad σας σε χειριστήριο για το εκπληκτικότηλεκατευθυνόμενο Super Buggy κλίμακας 1:50. Πως είναι αυτό δυνατό; Απλά με τη δωρεάν λήψη του λογισμικού οδήγησης!Με ταχύτητες που φτάνουν τα 22 χλμ. ανά ώρα αυτό το γρήγορο μίνι τηλεκατευθυνόμενο θα σας κάνει να νιώσετε σαν να οδηγείτε ένα αληθινό σπορ αυτοκίνητο! Απλά κατεβάστε από το APP Store της Apple τη δωρεάν εφαρμογή YJ-Helicopter και συνδέστε τον πομπό, που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, με το iPhone/ iPad σας.Η εφαρμογή προβάλλει το χειριστήριο του Super Buggy στην οθόνη της συσκευής σας και εσείς μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο χειρισμού ανάμεσα σε δύο διαφορετικές επιλογές.

Χειρισμός με κλασικό τρόπο: Χρησιμοποιείτε το χειριστήριο που εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής σας και οδηγείτε το Super Buggy όπως ένα κλασικό τηλεκατευθυνόμενο.
Χειρισμός με γυροσκοπικό μηχανισμό: Χρησιμοποιείτε το χειριστήριο που εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής σας αλλά όταν θέλετε να στρίψει το Super Buggy γέρνετε τη συσκευή σας προς την επιθυμητή κατεύθυνση.
Σύντομα θα εξελιχθείτε σε έναν έμπειρο οδηγό και θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις πλήρεις δυνατότητες του Super Buggy, ώστε να κάνετε άλματα, περιστροφές και άλλα ριψοκίνδυνα κόλπα. Το Super Buggy διαθέτει ειδικό δακτυλίδι που το βοηθά να πραγματοποιεί τρελά ακροβατικά και να προσγειώνεται πάντα με τις ρόδες.
Το Super Buggy διαθέτει τρεις διαφορετικές συχνότητες / κανάλια για να επιλέξετε (Α & Β & C), έτσι ώστε να μπορείτε να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας δίχως παρεμβολές. Καθορίστε μια δύσκολη διαδρομή ή απλά αναμετρηθείτε για τον ταχύτερο χρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χορταίνετε να οδηγείτε το νέο σας τηλεκατευθυνόμενο.
Χαρακτηριστικά
  • Τηλεκατευθυνόμενο Super Buggy κλίμακας 1:50
  • Ελέγχεται από το iPhone / iPad σας
  • Συμβατό με iPhone 3 & 4, iPod Touch, iPad 1 & 2
  • Διατίθεται με συσκευή αναμετάδοσης σήματος (πομπός)
  • Δωρεάν εφαρμογή οδήγησης που κατεβάζετε από το διαδίκτυο
  • Τρία κανάλια για αγώνες με φίλους χωρίς παρεμβολές
  • Επιλογή χειρισμού χρησιμοποιώντας τον γυροσκοπικό μηχανισμό του iPhone/ iPad για να στρίψετε.
  • Λειτουργεί καλύτερα σε επίπεδη, λεία & στεγνή επιφάνεια
  • Κατάλληλο για ηλικίες από 5 ετών και άνω

 

MOTORISED

Μαντζαγριωτάκη 137,
Καλλιθέα
τηλ.: 6937 572577



Προβολή MOTORISED σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: