Cocktail blog

Ξενοδοχείο Aloi στον Ανισσάρα Ηρακλείου


προσφορά για Hotel Aloi Travel

Ορισμένοι βλέπουν τα πράγματα αφ υψηλού, καλύτεροι όμως είναι εκείνοι που τα βλέπουν από ψηλά. Όπως οι πελάτες του Hotel Aloi. Τα μπανγκαλόου και τα δίκλινα δωμάτια, 25 στο σύνολο, αντικρίζουν τη θάλασσα. Εκείνα στο ανώτερο πάτωμα προσφέρουν θέα της θάλασσας. Εκείνα στο ισόγειο έχουν μεγάλο ορίζοντα και θέα πέρα από τον θαυμάσιο κήπο. Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται με υψηλά πρότυπα με συχνές αλλαγές των πετσετών και των κλινοσκεπασμάτων.Τα δίκλινα δωμάτια διαθέτουν μεγάλο διπλό κρεβάτι, κλιματισμό, ψυγείο, τηλέφωνο
και χρηματοκιβώτιο. Τα μπανγκαλόου είναι ευρύχωρα με στιλάτα κρεβάτια Κρητικού τύπου και διαθέτουν τις ίδιες παροχές. Το ξενοδοχείο Aloi όμως προνοεί και για όσους θέλουν και λίγη δράση στις διακοπές τους, γι αυτό και διαθέτει τραπέζι μπιλιάρδου, τραπέζι πινγκ-πονγκ, πισίνα, αλλά και δορυφορική τηλεόραση, περιποιήσεις wellness και έναν υπέροχο κήπο για στιγμές χαλάρωσης.Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι από τα highlights του αφού όχι μόνο περιβάλλεται από έναν υπέροχο και καταπράσινο κήπο που θα σας χαλαρώσει αλλά προσφέρει και κορυφαίες Κρητικές λιχουδιές με αγνές τοπικές πρώτες ύλες που το έχουν κάνει ονομαστό ακόμα και στους ντόπιους.
Image 1Image 2Image 3Image 4

  • Τα μπανγκαλόου και τα δίκλινα δωμάτια, 25 στο σύνολο, αντικρίζουν τη θάλασσα. Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται με υψηλά πρότυπα με συχνές αλλαγές των πετσετών και των κλινοσκεπασμάτων.
  • Τα δωμάτια διαθέτουν μεγάλο διπλό κρεβάτι, κλιματισμό, ψυγείο, τηλέφωνο και χρηματοκιβώτιο.


Hotel Aloi

Ανισσαράς
70014 Χερσόνησσος
Website / Facebook
τηλ. 28970 22938 ή μέσω του email: hotelaloi@ymail.com
Check in: 14:00 Check out: 12:00
Hotel Aloi, Χερσόνησσος, 70014, Ανισσαράς 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: