Όλοι μαζί τα φάγαμε!α είναι ο τίτλος του βιβλίου του Θεόδωρου Πάγκαλου


 
Αυτός θα είναι ο τίτλος του βιβλίου του Θεόδωρου Πάγκαλου, το οποίο σε λίγο καιρό αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσει ως e-book από την Apple.
Όταν τον Σεπτέμβριο του 2010, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην ερώτηση “που τα φάγατε τα λεφτά” είχε απαντήσει “τα φάγαμε όλοι μαζί σε μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος”, όλοι γνώριζαν ότι θα δημιουργούσε σάλο. Αυτό όμως που κανείς δεν ήξερε είναι ότι 2 χρόνια μετά αυτή η φράση θα ενέπνεε τον πρώην υπουργό να κυκλοφορήσει και βιβλίο.

Ο Πάγκαλος προανήγγειλε στη ΝΕΤ την κυκλοφορία του βιβλίου “Όλοι μαζί τα φάγαμε” και θα περιγράφει το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας. “Δεν το είχα στο μυαλό μου το βιβλίο όταν το είπα, αλλά αφού το είπα και είδα τις αντιδράσεις το σκέφτηκα” τόνισε. Να σημειώσουμε ότι το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε μορφή e-book από την Apple, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και σχεδόν όλοι πιστεύουν ότι θα γίνει best seller.pkool.gr


Δηλαδή θα μας πουλάει την τρελα του και σε χαρτί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸