Συστήματα Καθαρισμού του Νερού για το Μπάνιο και το Ντους


Image 2
Το ντους και το μπάνιο είναι από τις μικρές απολαύσεις της ζωής. Ειδικά μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν μπαίνετε σπίτι. Αφήνετε το νερό να τρέχει πάνω σας και χαλαρώνετε απ' όλη την ένταση της μέρας. Αν ξέρατε πόσο κακό σας κάνει αυτό το νερό, θα κλείνατε αμέσως τη βρύση και θα βγαίνατε από την μπανιέρα τρέχοντας. Ο κύριος λόγος είναι το χλώριο. Ναι, δίκιο έχετε. Το χλώριο χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την απολύμανση του νερού, εν τούτοις οι διάφορες επί σειρά ετών επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η ύπαρξή του είναι επικίνδυνη τόσο στην κατανάλωση πόσιμου νερού, όσο και όσο και στην χρήση του στο ντους ή στο μπάνιο.


Οι μελέτες αυτές έχουν δείξει ότι προσλαμβάνετε εξίσου μεγάλες ποσότητες επικίνδυνου χλωρίου και άλλες χημικές ουσίες από το νερό του ντους όπως και από το πόσιμο χλωριωμένο νερό. Αυτό συμβαίνει αφενός γιατί σε ένα θερμό ντους οι πόροι του δέρματος ανοίγουν επιτρέποντας έτσι την γρήγορη απορρόφηση του χλωρίου και των άλλων επικίνδυνων χημικών ουσιών, κι αφετέρου γιατί εισπνέετε τον ατμό, που τα μεταφέρει όλα αυτά στους πνεύμονές σας, κι από εκεί στο κυκλοφορικό σας σύστημα.

Επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις
Ο Δρ Riddle του εργαστηρίου Kemysts γράφει για το χλώριο: «Συνεχώς συγκεντρώνονται περισσότερα στοιχεία για το χλώριο, το οποίο πράγματι μπορεί να θέσει σε σοβαρούς κινδύνους την υγεία όταν αυτό απορροφάται κατά την διάρκεια μιας μεγάλης περιόδου από το ανθρώπινο σώμα».
Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο αμερικάνικο περιοδικό της δημόσιας υγείας τεκμηρίωσε τη σύνδεση του χλωρίου με τον καρκίνου μαστού, κόλπου και ουροδόχου κύστης.
Το Αμερικάνικο Συμβούλιο για την Ποιότητα του Περιβάλλοντος επισημαίνει για το χλώριο. «Το άσθμα, ή βρογχίτιδα, το έκζεμα και πολλές άλλες κοινές ασθένειες επιβαρύνονται πολύ ακόμη και από την εισπνοή και απορρόφηση του χλωρίου και άλλων επικίνδυνων χημικών ουσιών από το νερό ενώ κάποιος κάνει μπάνιο, με δυσμενείς γι’ αυτόν επιπτώσεις».
Σύμφωνα με τον Βιολόγο Δρ. Φαρμακευτικής Herbert Schwartz, «Το χλώριο είναι τόσο επικίνδυνο, που θα πρέπει να απαγορευθεί. Η πρόσθεση του χλωρίου στο νερό, είναι όπως η έναρξη της έκρηξης μιας ωρολογιακής βόμβας».

Επιπτώσεις του χλωρίου στον οργανισμό σας
Οι διάφορες μελέτες έχουν συνδέσει το χλώριο και τα υποπροϊόντα του με τον καρκίνο της κύστης, του συκωτιού, του στομάχου, του ορθού του εντέρου και του κόλπου και με περιπτώσεις καρδιακών παθήσεων, αρτηριοσκλήρωσης, αναιμίας, υψηλής πίεσης αίματος, και αλλεργικών αντιδράσεων. Τα συμπτώματα γήρανσης των αρτηριών, η σκλήρυνση καθώς και ο καρκίνος, είναι ασθένειες που σαν βασικό παράγοντά τους έχουν το χλώριο, το οποίο δημιουργεί τριχαλομεθάνες και Halo forms. Αυτοί οι ισχυροί χημικοί ρύποι προκαλούν την παραγωγή υπερβολικών ελεύθερων ριζών στον οργανισμό σας και έτσι προκαλούν την αλλοίωση των κυττάρων. Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι τα ποσοστά καρκίνου στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν χλωριωμένο νερό είναι 96% υψηλότερα απ’ ότι σε εκείνους που χρησιμοποιούν συστήματα αποχλωρίωσης του νερού.
Επιπτώσεις στο δέρμα και τα μαλλιά σας
Επίσης υπάρχουν στοιχεία ότι το χλώριο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα στο δέρμα αλλά και στα μαλλιά σας, τα οποία γίνονται θαμπά, ξηρά και αφυδατωμένα. Η τρίχα σπάει εύκολα και το δέρμα της κεφαλής αποκτά ξηρότητα και πιτυρίδα.

Υπάρχει λύση;

Φυσικά, και πρέπει να την βάλετε άμεσα σε εφαρμογή. Όπως τονίζει το Αμερικάνικο Συμβούλιο Ποιότητας Περιβάλλοντος είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία σας, να τοποθετήσετε ένα σύστημα αποχλωρίωσης νερού. Η πρωτοπόρος Camelot International Health Organization για μια ακόμη φορά σας δίνει την ιδανική λύση: ένα από τα καλύτερα αμερικάνικα συστήματα καθαρισμού του νερού για το μπάνιο και το ντους, το Columbia Bath Shower Filter που με 6 στάδια φιλτραρίσματος θα ελαττώσει τους παραπάνω κινδύνους, συμβάλλοντας απόλυτα στην υγεία και στη διατήρηση της ομορφιάς σας.

Οφέλη του Columbia Bath Shower Filter

Καθαρίζει το νερό, αφαιρώντας το χλώριο και άλλες βλαβερές χημικές ουσίες, που βλάπτουν τον οργανισμό σας.

Βοηθά στην εξισορρόπηση του PH του νερού, προλαμβάνοντας την αφυδάτωση του δέρματός σας και συμβάλλοντας στην υγεία των μαλλιών σας.

Αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές του νερού.
Κύρια συστατικά του Columbia Bath Shower FilterΤο ειδικό φίλτρο, περιέχει ανισότροπο μαγνήτη, υψηλής διήθησης σύστημα φιλτραρίσματος, άνθρακα, ενεργοποιημένες κεραμικές μπάλες, θειώδες ασβέστιο και KDF. Το KDF αφαιρεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά το χλώριο σε θερμοκρασίες ιδιαίτερα υψηλές ενώ ο άνθρακας αφαιρεί αποτελεσματικά το χλώριο και πολλές άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ο ανισότροπος μαγνήτης του φίλτρου ντους Columbia θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα απόλαυσης, αναζωογόνησης και φρεσκάδας μια μοναδική και άκρως υγιεινή εμπειρία για όλη την οικογένεια με νερό αισθητά διαφορετικό!
Image 1προσφορά για Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot Shopping..........................................................
  • Το Columbia Bath Shower Filter, καθαρίζει το νερό, αφαιρώντας το χλώριο και άλλες χημικές ουσίες που μπορεί επίσης να εκλυθούν κατά την ατμοποίησή.
  • Τις ουσίες αυτές τις εισπνέετε ή απορροφώνται από το δέρμα με όλες τις γνωστές επιπτώσεις σύμφωνα με τις επί σειρά ετών έρευνες σχετικά με το χλώριο, όπως διάφορες μορφές καρκίνου καρδιακές παθήσεις, αρτηριοσκλήρωση, αναιμία, υψηλή πίεση αίματος, και αλλεργικές αντιδράσεις.


Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot

Ηρακλέους 97
17672 Καλλιθέα
Website / Facebook
τηλ. παραγγελία στο τηλεφωνική παραγγελία στο 210 9574709 ή μέσω email:kouponia@camelot.gr

Παραλαβή από τα γραφεία της εταιρείας: Ηρακλέους 97, Καλλιθέα.
Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot, Καλλιθέα, 17672, Ηρακλέους 97
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸