Cocktail blog

Σορτς που Ανασηκώνουν τους Γλουτούς, Μαζεύουν την Κοιλιά και σας Αδυνατίζουν


προσφορά για lamalleautresor.com Shopping

Το Cellulifting Tourmaline σορτς, είναι ένα θαυματουργό εσώρουχο που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στην ντουλάπα σας, αν θέλετε τέλεια σμιλεμένους γλουτούς. Το ελαστικό ύφασμα με τουρμαλίνη από το οποίο είναι φτιαγμένο, θα ανασηκώσει τους γλουτούς σας με το που θα το φορέσετε, χαρίζοντάς σας μία εντυπωσιακή πίσω όψη. Ταυτόχρονα μαζεύει αποτελεσματικά και την κοιλιά σας κάνοντας τα περιττά παχάκια αόρατα, ακόμα και κάτω από πολύ στενά ρούχα. Το ειδικό ύφασμα είναι τόσο ελαστικό, που μπορεί να επεκταθεί ακόμα και κατά 500%, διατηρώντας την αρχική του μορφή χωρίς
καμία παραμόρφωση και «αναπνέει», προσφέροντας σας απόλυτη άνεση κάθε στιγμή της μέρας.Χάρη στην τουρμαλίνη, που περιέχει το ύφασμα το σορτς δεν σας αδυνατίζει μόνο οπτικά, αλλά και επί της ουσίας. Η τουρμαλίνη είναι ένα ορυκτό με φυσικές ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες, που όταν θερμαίνεται, δημιουργεί ασθενές μαγνητικό πεδίο και εκπέμπει αρνητικά ιόντα και υπέρυθρη θερμότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την ενεργοποίηση της λεμφικής δραστηριότητας, που συμβάλλουν στο κάψιμο λίπους και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Παράλληλα, οι υπέρυθρες ακτίνες που εκπέμπονται από την τουρμαλίνη έρχονται σε επαφή με τα μόρια του νερού στον οργανισμό σας (μην ξεχνάτε ότι αποτελούμαστε από 70% νερό) και τα ενεργοποιούν αυξάνοντας την πρόσληψη οξυγόνου και τη θερμοκρασία στους ιστούς συμβάλλοντας έτσι στην αποβολή των τοξινών.Το Cellulifting Tourmaline διατηρεί τις θαυματουργές του ιδιότητες ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, αφού μόνο εσείς θα ξέρετε ότι του οφείλετε το τέλεια σμιλεμένο σώμα σας.
Image 2Image 1

  • Σορτς από ελαστικό ύφασμα με τουρμαλίνη που ενεργοποιεί τη λεμφική κυκλοφορία και αυξάνει τη θερμοκρασία στην περιοχή των γλουτών.
  • Συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών, στο κάψιμο θερμίδων και λίπους και στη μείωση της κυτταρίτιδας.
  • Ανασηκώνει τους γλουτούς και μαζεύει την κοιλιά για άμεσο ορατό αποτέλεσμα.
  • Είναι άνετο και δεν φαίνεται ακόμα και κάτω από τα πιο στενά ρούχα.

Τρόπος παραγγελίας:
lamalleautresor.com,


lamalleautresor.com

-
- Marseille
Website / Facebook
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: