Cocktail blog

Ιστιοπλοϊκή Κρουαζιέρα στον Κορινθιακό Κόλπο


προσφορά για Alkyon Sailing Travel

Κάποτε μία ιστιοπλοϊκή κρουαζιέρα ήταν προνόμιο λίγων και όνειρο πολλών. Σήμερα είναι προνόμιο όλων και με την εμπειρία και εγγύηση της Alkyon Sailing είναι πράγματι όνειρο. Είναι, μάλιστα, πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζεστε.Δεν ξέρουμε αν ο Κορινθιακός κόλπος έχει τη φήμη, σίγουρα όμως έχει τη χάρη. Ομορφιά, ποικιλομορφία, ιδιαιτερότητα, ιστορία, φύση, μπλέκονται σε ένα υπέροχο κολάζ εικόνων για όποιον τυχερό θελήσει να τον διαπλεύσει. Ανήκει στις κλειστές θάλασσες, έχει δύο ανοίγματα κι έτσι ανακυκλώνει τα νερά του. Αυτό γίνεται ακολουθώντας τη διαδικασία της κίνησης της σελήνης όπως στον Εύριπο (Χαλκίδα).
Η περιοχή της λίμνης της Βουλιαγμένης στον Κορινθιακό κόλπο έχει μία πλούσια ιστορική και φυσική ομορφιά. Η λίμνη ενώνεται με τη θάλασσα μέσα από ένα μικρό κανάλι. Δίπλα το Ηραίον, το περίφημο ιερό της Ήρας του 8ου πΧ αιώνα. Πάνω από τη λίμνη, ψηλά στο βράχο υπάρχει ο παλιός πέτρινος φάρος Μελαγκάβι. Η θέα της θάλασσας από το φάρο είναι υπέροχη.Οι Αλκυονίδες νήσοι, ή «καλά νησιά» αποτελούν ένα νησιωτικό σύμπλεγμα στο ανατολικό τμήμα του Κορινθιακού κόλπου, που αποτελείται από τέσσερα νησιά, τη Ζωοδόχο Πηγή, το Δασκαλειό, το Γλαρονήσι και το Πρασονήσι. Έχει, επίσης, παρατηρηθεί ότι ο Κορινθιακός κόλπος φιλοξενεί τέσσερα είδη δελφινιών των οποίων το παιχνίδισμα μπορεί ο καθένας να απολαύσει.
Αναχώρηση από Κόρινθο: 09:00
Επιστροφή: Βράδυ

Image 4 Image 2Image 1 Image 2

Η διαδρομή περιλαμβάνει:Κόρινθος-Λουτράκι-Λίμνη Βουλιαγμένης-Φάρος Ηραίον-Λίμνη Βουλιαγμένης-Κόρινθος.


  • Ομορφιά, ποικιλομορφία, ιδιαιτερότητα, ιστορία, φύση, μπλέκονται σε ένα υπέροχο κολάζ εικόνων για όποιον θελήσει να «ανακαλύψει» τον Κορινθιακό. Από ιστορικά μνημεία έως σπάνια είδη δελφινιών.
  • Τα σκάφη της Alkyon Sailing, διαθέτουν πλήρη αυτονομία, με WC, ζεστό νερό, κουζίνα, σαλόνι, καμπίνες (κρεβάτια).
  • Οικογενειακή επιχείρηση με μακροχρόνια εμπειρία στην ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών. Γνωρίζουν κάθε Ελληνικό νησί στο Ιόνιο και Αιγαίο πέλαγος και μπορούν να προτείνουν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, ήρεμες θάλασσες ή extreme καταστάσεις.
  • Η συντήρηση και ο εξοπλισμός των σκαφών γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες ασφάλειας και ναυτοσύνης και το έμπειρο προσωπικό είναι η εγγύηση για ένα ασφαλές ταξίδι.


Alkyon Sailing

Κορύζη 5-7
17455 Άλιμος
Website / Facebook
Alkyon Sailing στο: 6972 838030.Καθημερινές & σαββατοκύριακα (βάσει διαθεσιμότητας).
Alkyon Sailing, Άλιμος, 17455, Κορύζη 5-7
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: