Cocktail blog

BODY RELAX στο κέντρο της Θεσσαλονίκης




Μπείτε σε έναν κόσμο απόλυτης αρμονίας, όπου ο χρόνος μένει έξω από την πόρτα και ένα καινούριο ταξίδι αρχίζει. Αφετηρία σας το body relax. Ένας χώροςαναζωογόνησης και ευεξίας για άνδρες και γυναίκες, που σας προκαλεί νααποδράσετε από την πίεση και το άγχος της καθημερινότητας και σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και απόλαυσης, χωρίς βιασύνη, πίεση και άγχος. Κλείστε τα μάτια και δείτε τον εαυτό σας σε μια άλλη διάσταση. Το έχετε ανάγκη, το αξίζετε!Επιλέξτε τη μέθοδο μασάζ που σας ταιριάζει και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του καταρτισμένου προσωπικού για να σας οδηγήσουν σ' ένα ταξίδι ευεξίαςκαι χαλάρωσης που θα απολαύσουν όλες οι αισθήσεις σας.


CHOCOLATE THERAPY

Ιδανικό για την καταπολέμηση του stress και της κακής διάθεσης. Θρέφει και τονώνει το δέρμα ενώ παράλληλα το ενυδατώνει σε βάθος. Χαρίστε στο σώμα σας όλες τις ιδιότητες τα θετικά στοιχεία και τις απαραίτητες βιταμίνες που εμπεριέχει η σοκολάτα.
AROMATHERAPY
Λίγες σταγόνες ελαίων αρκούν για να σας παρέχουν μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης ή ευεξίας ανάλογα με την επιλογή σας. Το απαλό μασάζ βοηθά ναδιεισδύσουν τα φυσικά έλαια στο δέρμα και ενεργοποιεί τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.
 

BODY RELAX

Καραμανλή 81,
Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 912088


View BODY RELAX in a larger map
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: