Elena's Garden στον Κάβο της Κέρκυρας




Τα ενοικιαζομενα δωματια elena's garden,βρίσκονται 80m από την θάλασσα στην αρχή του κάβου,σε ένα χωριό στην περιοχή της Λευκίμμης,στην νότιαΚέρκυρα.
Η περιοχή ενδείκνυται για έντονη νυχτερινή ζωή,όμως τα elena's gardenβρίσκονται σε ήσυχο μέρος που δεν απέχει πολύ σε απόσταση από τα νυχτερινάστέκια του κάβου.Τα καταλύματα αποτελούνται από 8 δίκλινα δωμάτια με μονά κρεβάτια και 2 double δωμάτια που το ένα έχει 4 μονά κρεβάτια και το άλλο 1 διπλό και 2 μονά.

Στα elena's garden έχουν φροντίσει και για το πρωινό σας! Στο χώρο θα βρείτε ο,τι χρειάζεται για ένα πλήρες πρωινό,όπως ζάχαρη,καφέ,μαρμελάδες,φρυγανιές κτλ. ενώ κατά τη διάρκεια της ημέραςπροσφέρεται σπιτικό κέικ.
H περιοχή είναι αναπτυγμένη και θα βρείτε τα πάντα. Υπάρχει αγορά με ρούχα,αθλητικά είδη,σουβενιρ,καφετέριες,internet cafe,εστιατόρια,ταβέρνες. Θα βρείτε επίσης όμορφες παραλίες 6-7 χιλιόμετρα από τα δωμάτια με αυτοκίνητο ή μηχανή.
Το λιμάνι απέχει μόλις 4 χλμ από το Elena's Garden, ενώ το αεροδρόμιο 40 χλμ.
Ο Κάβος ανήκει στην περιοχή τηςΛευκίμμης που είναι και ένα από τα πιο γραφικά χωριά τηςΚέρκυρας, με στενούς δρόμους, εκκλησίες και μικρές πλατείες. Η περιοχή της Λευκίμμης είναικατάφυτη με αιωνόβιες ελιές και οι αμπελώνες της παράγουν τηντοπική ποικιλία ‘Κακοτρύγης’.
 

Elena's Garden

Κάβος Λευκίμμης,
Κέρκυρα
τηλ.: 2662 061205
τηλ.: 6931213662



View Elena's Garden in a larger map

GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸