Cocktail blog

Fedriades Hotel στους Δελφούς


προσφορά για Fedriades Hotel Travel

Οι Δελφοί ένα από τα πιο όμορφα και φημισμένα σε όλο το πλανήτη (λόγω της τεράστιας ιστορίας τους) μέρη της Ελλάδας προσφέρουν ιδανικές διακοπές καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέροντας στους επισκέπτες το προνόμιο να συνδυάσουν βουνό και θάλασσα, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην Αράχωβα (8 χλμ), την Ιτέα (20 χλμ) και το Γαλαξίδι (26 χλμ).

Το Ξενοδοχείο
Το Fedriades Hotel βρίσκεται στο κέντρο των Δελφών, στον δρόμο που πηγαίνει προς Αράχωβα και είναι πολύ κοντά με τα πόδια από τους Αρχαιολογικούς Χώρους και το περίφημο Μουσείο. Διαθέτει εκπληκτική Θέα στην κοιλάδα του Πλειστού με τον ελαιώνα και τον Κορινθιακό κόλπο. Πρόσφατα ανακαινισμένο με 21 ευρύχωρα δωμάτια και 3 καλόγουστες suites με μπαλκόνι και σάουνα. Σημείο αναφοράς του οι πλούσιοι κοινόχρηστοι χώροι, τα μεγάλα Σαλόνια του με το πετρόχτιστο τζάκι και bar . Δωρεάν σύνδεση στο Ιnternet , Wi - Fi , πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, A / C , Κεντρική θέρμανση, safe -boxes , σεσουάρ, δορυφορική TV , Μπαλκόνια κτλ
Ταβέρνα «Επίκουρος»
Βρίσκεται έναντι του Fedriades όπου σε συνδυασμό με το άψογο service προσφέρει μοναδική γευστική εμπειρία από ελληνική κουζίνα. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτά και κυρίως αληθινά σπιτικά φαγητά με την καταπληκτική θέα του Δελφικού τοπίου ιδιαίτερα την ημέρα ή κατά το ηλιοβασίλεμα. Η θαυμάσια τοποθεσία σε συνδυασμό με το εξατομικευμένο και επαγγελματικό service, σας εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή στον «Ομφαλό της Γης».
Παροχές Δωματίου –Υπηρεσίες
Τα ζεστά χρώματα στη διακόσμηση αντανακλούν κομψότητα και γοητεία. Ο μοναδικός συνδυασμός του στυλ και λειτουργικότητας ενθουσιάζει. Και η επιλογή μεταξύ queen size κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια ανακουφίζει. Καλαίσθητο δωμάτιο με μπαλκόνι, φυσικό στρώμα Cocomat, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση και ασύρματη πρόσβαση στο internet (Wi-Fi) .
Δραστηριότητες
Το καλοκαίρι, το Fedriades Hotel είναι ιδανικό για χαλάρωση και ξεκούραση αφού συνδυάζει ότι επιθυμούμε. Μια καλοκαιρινή απόδραση αφού βρίσκεται μόλις 19 χλμ από τη θάλασσα της όμορφης Ιτέας αλλά και του γνωστού, παραδοσιακού Γαλαξειδιού (26 χλμ) αλλά και βουνίσιες βόλτες στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα (8χλμ) και στο μοναστήρι του Όσιου Λουκά (28 χλμ). Και βέβαιο πάνω από όλα μικρές εξερευνήσεις στα τόσα άλλα λιγότερο γνωστά και γνήσια σημεία της Φωκίδας πριν κλέψουμε την «ενέργεια» που χρειαζόμαστε από το Δελφικό Μαντείο !
Πως θα πάμε:
Με αυτοκίνητο: για να φτάσετε στους Δελφούς από την Αθήνα διαρκεί περίπου δύο ώρες. Οδηγούμε προς βορρά στην Ε75, και στη συνέχεια ανατολικά μέσω Λιβαδειάς προς Ιτέα. Ενώ η κίνηση στην πρώτη ώρα είναι βαρετή και μονότονη, μετά γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, καθώς ο δρόμος ανεβαίνει τον Παρνασσό και περνά μέσα από το χειμερινό θέρετρο της Αράχωβας.
Από την Πάτρα, με το αυτοκίνητο βόρεια μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρίου και στη συνέχεια δυτικά προς την Ιτέα, έχοντας τον Κορινθιακό Κόλπο στα δεξιά. Η διαδρομή είναι λίγο μεγαλύτερη (πάνω από δύο ώρες) και λίγο πιο ενδιαφέρουσα, καθώς περνά δίπλα στη θάλλασα, μέσα από τη Ναύπακτο και προς την Ιτέα.
Image 3Image 1
Image 4
  • 3* ξενοδοχείο που διαθέτει 21 άνετα δωμάτια και 3 σουίτες, όλα με μπαλκόνια.
  • Στο κέντρο των Δελφών, στον δρόμο που πηγαίνει προς Αράχωβα και με άμεση πρόσβαση στις παραλίες του Γαλαξιδίου και της Ιτέας.
  • Πολύ κοντά με τα πόδια από τους Αρχαιολογικούς Χώρους και το περίφημο Μουσείο. 
  • Χτισμένο σε παραδοσιακό ελληνικό στιλ πλήρως ανακαινισμένο!
  • Με υπέροχη θέα στον Κορινθιακό κόλπο και τους ελαιώνες της κοιλάδας του Πλειστού. 
  • Με το πλέον ιδανικό Lounge Bar για ξεκινήσετε μια υπέροχη βραδιά.
  • Δωρεαν πρόσβαση στο Internet σε δωμάτια και λόμπι.

Fedriades Hotel

Βασ. Παύλου & Φριδερίκης 46
33054 Δελφοί
Website / Facebook
τηλ. επικοινωνία για κράτηση (βάση διαθεσιμότητας) στο 22650 82370.
Fedriades Hotel, Δελφοί, 33054, Βασ. Παύλου & Φριδερίκης 46

Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: