Cocktail blog

MAMA BLOOM στη παραλία των Νέων Επιβατών




Σε απόσταση αναπνοής από την πόλη, μια όαση δροσιάς και χαλάρωσης σας περιμένει για πολλά… bloom στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία των Νέων Επιβατών. Το Mama Bloom είναι και πάλι κοντά σας για να κάνεις τις μέρες σας πιο… hot!Αφήνοντας πίσω σας το άγχος και τη μιζέρια της πόλης ξεκινάτε για ένα κοντινό προορισμό, τους Νέους Επιβάτες. Εκεί σας περιμένει το Mama Bloom, με την άψογη ατμόσφαιρα, το ωραίο περιβάλλον, όπου σας περιμένουν για καφέ, ποτό αλλά και πολλές βουτιές, τους καλοκαιρινούς μήνες!Περιβάλλον… Γήινα χρώματα, προσεγμένα υλικά στη διακόσμηση και χαλαρό περιβάλλον… Στο εσωτερικό χώρο του Mama Bloom αναπαυτικοί καναπέδες και τραπεζάκια σας υποδέχονται. Όμως, το Mama Bloom αποθεώνεται στη παραλία! Αναπαυτικές ξαπλώστρες κατά μήκος της ακτής, ethnic πουφ καιμεγάλες ομπρέλες συνθέτουν το
σκηνικό. Αυτά όμως τα βλέπετε μέχρι να δύσει ο ήλιος γιατί το σούρουπο το Mama Bloom μεταμορφώνεται… Οι σιέζ λονγκ και τα τραπεζάκια παίρνουν θέση στην παραλία, ενώ μεγάλες φωτισμένες μπάλες απλώνουν το φως τους στην άμμου σαν… πεφταστέρια!
Τι θα παραγγείλετε; Στον κατάλογο του Mama Bloom όλα έχουν τη θέση που τους αρμόζει. Όλα τα είδη του καφέ, πολλές γεύσεις από παγωμένο τσάι, γρανίτες και απολαυστικά milkshakes! Και αν νιώσουμε μια σχετική λιγούρα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε κρύα σάντουιτς, hot dog, club sandwich, finger food, ανάλογα με το ποτό που θα παραγγείλουμε, καθώς και δροσερές φρουτοσαλάτες.
Μουσική… Όσο περνάει η ώρα οι μουσικές αλλάζουν… Ο dj επιλέγει για εμάς από mainstream και house επιλογές μέχρι funk και ροκ, ενώ το πρόγραμμα εμπλουτίζεται και από κάποιες επιλεγμένες ελληνικές μελωδίες από την έντεχνη και ροκ σκηνή.
 

MAMA BLOOM

Κουντουριώτου 119,
Νέοι Επιβάτες,
θεσσαλονίκη
τηλ.: 23920 26061



View ΜΑΜΑ BLOOM in a larger map
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: