Συσκευή Όζοντος Mastercare ozon Ο3 για καθαρό αέρα και Τρόφιμα


προσφορά για Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot Shopping

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κρέας, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα φρούτα και τα λαχανικά πολλές φορές περιέχουν ορμόνες, τοξίνες, βακτήρια, υπολείμματα από φυτοφάρμακα. Όλα αυτά με το απλό πλύσιμο και το μαγείρεμα δεν απομακρύνονται, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν αρνητικά την υγεία μας σε βάθος χρόνου. Τώρα με τις γεννήτριες όζοντος μπορούμε να απομακρύνουμε τους ρύπους αυτούς από τα τρόφιμα δημιουργώντας πραγματικά υγιεινό καθαρό και αποστειρωμένο φαγητό. Με το όζον μπορούμε επίσης να καθαρίσουμε ιούς και μικρόβια που αιωρούνται στον αέρα και να
απομακρύνουμε τις οσμές απ' όπου και αν προέρχονται (καπνός τσιγάρου, οσμές φαγητού και μαγειρέματος). Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε μια ευχάριστη και καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο μας.Απολύμανση του νερούΤο Ο3 (όζον) είναι ισχυρότερο και έχει ταχύτερη απολυμαντική δράση από το χλώριο κατά 3.125 φορές επιταχύνοντας ταυτόχρονα την αποτελεσματική καταστροφή των ιών χωρίς όμως επιβλαβείς παρενέργειες για την υγεία του ανθρώπου. Το Ο3 δρα απευθείας και καταστρέφει την ίδια την κυτταρική μεμβράνη, ενώ δεν επηρεάζει συστατικά του PH του νερού σε αντίθεση με το χλώριο.
Τρόφιμα
Με την συσκευή Όζοντος O3 το Ο3 ερχόμενο σε επαφή με την επιφάνεια των τροφίμων διαλύει τα εντομοκτόνα τα οποία φεύγουν στο νερό.
To κρέας, τα πουλερικά, το κυνήγι και τα ψάρια όπως γνωρίζουμε πολλές φορές περιέχουν αντιβιοτικά, εντομοκτόνα, ορμόνες, τοξίνες, παθογόνους μικροοργανισμούς, ιούς κλπ που με το απλό πλύσιμο με το νερό δεν απομακρύνονται ούτε με το εν συνεχεία μαγείρεμα. Αποτέλεσμα είναι ότι τρώγοντας τα με τον καιρό δρουν προσθετικά και επηρεάζουν σοβαρά την υγεία μας. Επομένως επιβάλλεται να εξοντώνουμε και να απομακρύνουμε τους ρύπους αυτούς από τα τρόφιμα πριν την λήψη τους, ώστε να έχουμε πραγματικά καθαρό, υγιεινό φαγητό και σε αυτό μας βοηθά αποτελεσματικά η συσκευή Όζον O3.
Image 1Image 2
Το O3 της Mastercare έχει εκτός από αυτά που αναφέραμε εκατοντάδες χρήσιμες και οφέλιμες εφαρμογές όπως:
  • Βελτίωση της ποιότητος του νερού στα ενυδρεία 
  • Διάλυση τοξινών απο τα κρέατα και φυτοφάρμακα απο φρούτα και λαχανικά.
  • Αποστείρωση, προστασία της υγείας του ανθρώπου 
  • Παρεμπόδιση δημιουργίας μόλυνσης και δερματικών αλλεργιών 
  • Αφαίρεση οσμών 
  • Διάλυση καπνού 
  • Αφαίρεση δυσοσμίας 
  • Παρεμπόδιση δημιουργίας μούχλας κλπ
Αέρας
Όμως το σύστημα όζοντος (όζον) O3 μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε καθημερινώς για να καθαρίσουμε τον αέρα και να αποστειρώσουμε τους χώρους του σπιτιού μας όπως τα διάφορα μέρη της κουζίνας του μπάνιου αλλά και το υπόλοιπο μέρος του σπιτιού αντί να χρησιμοποιούμε χλωρίνη χρησιμοποιούμε νερό εμπλουτισμένο με Ο3.
Με το Ο3 σκοτώνουμε τους ιούς που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, στα φίλτρα των air condition όπως είναι ο ιός της γρίπης και ιοί που δημιουργούν την ασθένεια των λεγεωνάριων κλπ. Επίσης απομακρύνουμε τις οσμές απ’ όπου και αν προέρχονται και εξοντώνουμε χημικά, παρασιτοκτόνα κλπ.
Το σύστημα όζοντος O3 δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι γιατί η χρησιμότητά του είναι απαραίτητη και πραγματικά σώζει ζωές.

  • Απαλλάξτε 100% και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, φρούτα και λαχανικά από φυτοφάρμακα, ψάρι, κρέας και κοτόπουλο από ορμόνες, αντιβιοτικά, τοξίνες και παθογόνους μικροοργανισμούς και ιούς.
  • Η συσκευή Mastercare ozon o3 παράγει 400 mg/hour σε αντίθεση με άλλες συσκευές του εμπορίου που παράγουν 200 mg/hour.

Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot

Ηρακλέους 97
17672 Καλλιθέα
Website / Facebook
Απαραίτητη τηλ. παραγγελία στο 210 9574709 ή μέσω email:kouponia@camelot.gr

Παραλαβή από
Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot, Καλλιθέα, 17672, Ηρακλέους 97
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸