Messonghi Beach Corfu Holiday Resort στην Κέρκυρα


προσφορά για Messonghi Beach Corfu Holiday Resort Travel

Η Κέρκυρα ή Corfu για τους ξένους φίλους είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων με μια πρωτεύουσα που δικαίως έχει χωρέσει κάτω από τις φτερούγες της Ουνέσκο ως άξιο προστατευμένο δείγμα της παγκόσμιας κληρονομιάς. Μια βόλτα στη πόλη και μόνο, με το ποδήλατο ή τα πόδια, θα σας κάνει να καταλάβετε τι εννοούμε. Περπατήστε το Λιστόν στη δυτική πλευρά της Σπιανάδας που είναι ο κλασσικός χώρος κοινωνικής συνάντησης των Κερκυραίων. Επισκεφτείτε τα Μουράγια, μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της παλιάς πόλης, το Ανάκτορο, το Αχίλλειο, την ιστορική Γαρίτσα, τον Ανεμόμυλο και τα
Φρούρια. Ανακαλύψτε το Κανόνι με την μοναδική θέα στην εκκλησία της Βλαχέρνας και το διάσημο σε όλο τον κόσμο Ποντικονήσι, σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας και των ταινιών της Ρένας Βλαχοπούλου.Χαζέψτε τη νεολαία που παίζει κρίκετ. Και θαυμάστε όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν του Αγγλους να λένε Corfu και να δακρύζουν. Το κλίμα είναι αυστηρά μεσογειακό και το καταπράσινο τοπίο του με τις υπέροχες παραλίες και τους υπέροχα έξω καρδιά κατοίκους αποτελούν ιδανικό τουριστικό προορισμό για κάθε είδους διάκοπες. Οι παραλίες της Κέρκυρας κυμαίνονται από τους απομονωμένους και μικροσκοπικούς βράχους ως τους μεγάλους αμμώδεις κόλπους και σχεδόν όλοι τους προσφέρουν μια καλή επιλογή για σπορ θαλάσσης. Από το Βορά ως το Νότο προσφέρουν κρυστάλλινα νερά και σημεία για έξοχες βουτιές.
Το ξενοδοχείο
Βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Μωραΐτικα και Μεσογγή και προσφέρει καταλύματα μέσα σε ολάνθιστους κήπους, με θέα στην πισίνα, τον κήπο ή το Ιόνιο. Η ιδιοκτησία βρίσκεται δίπλα στο κύμα και προσφέρεται για θαλάσσια σπορ. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, το πολύγλωσσο προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν με χαρά θα κανονίσει για εσάς ενοικίαση αυτοκινήτου και θα σας παρέχει πληροφορίες για δραστηριότητες και αξιοθέατα στην περιοχή. Η γραφική πόλη της Κέρκυρας απέχει περίπου 22χλμ., ενώ το αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας είναι προσβάσιμο σε 20 χιλιόμετρα. Η Λευκίμμη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και διαθέτει πολλές παραλίες που μπορείτε να εξερευνήσετε με αυτοκίνητο.

Παροχές δωματίου
Τα δωμάτια και τα μπανγκαλόου του Messonghi Beach διαθέτουν καλόγουστη επίπλωση και περιλαμβάνουν μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Τα περισσότερα καταλύματα παρέχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι ή βεράντα. Η υπηρεσία φύλαξης μωρών, οι 4 παιδικές πισίνες και ο παιδότοπος καθιστούν το ξενοδοχείο αυτό ιδανικό για οικογενειακές διακοπές.

Δραστηριότητες
Το Messonghi Beach Corfu Holiday Resort διαθέτει δύο μεγάλα εστιατόρια που σερβίρουν πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και βραδινό σε μπουφέ. Μετά από μια μέρα στον ήλιο, μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το ποτό σας σε ένα από τα μπαρ των εγκαταστάσεων. Οι λάτρεις των σπόρ θα λατρέψουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, οι οποίες περιλαμβάνουν γήπεδα τένις, κρίκετ, ποδοσφαίρου, μπιτς βόλεϊ, πετάνκ και πινγκ πονγκ. Επίσης, διατίθενται 4 όμορφες εξωτερικές πισίνες με δωρεάν ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία.

Πώς θα φτάσετε
Αεροπορικώς μπορείτε να πάτε στη Κέρκυρα με μια από τις καθημερινές πτήσεις από και προς Αθήνα διάρκειας περίπου 45 λεπτών. Υπάρχουν πτήσεις από και προς Θεσσαλονίκη και σύνδεση με τα υπόλοιπα Ιόνια Νησιά. Επίσης σύνδεση με πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις με απευθείας πτήσεις τσάρτερ. 
Το αεροδρόμιο απέχει από την πόλη της Κέρκυρας περίπου 2 χιλιόμετρα.
(Αερολιμένας "Ιωάννης Καποδίστριας" Τηλ. 26610 30180).  
Ακτοπλοϊκώς υπάρχει σύνδεση της Κέρκυρας με την Ηγουμενίτσα, τη Πάτρα, τους Αγ. Σαράντα, το Μπάρι, το Πρίντεζι, την Ανκώνα, και τη Βενετία (Λιμεναρχείο Κέρκυρας, Τηλ. 26610 40002 και 26610 30481).

Image 1Image 3Image 2Image 1
Image 4

  • Το ξενοδοχείο βρίσκεται μεταξύ των χωριών Μωραΐτικα και Μεσόγγη στην Ιόνια θάλασσα, περίπου 22χλμ νότια της πόλης της Κέρκυρας και 20 χλμ από το αεροδρόμιο.
  • Ένα σύνθετο ξενοδοχείο με κτήρια που βρίσκονται μεταξύ λουλουδιών και κήπων δίπλα σε μια μακριά, ασφαλή, ρηχή παραλία.
  • Συγκρότημα ιδανικό για κάθε οικογένεια και ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα.


επικοινωνία για κρατήσεις στο 26610 83000, ήreservation@messonghibeach.gr
Check-in: 12:00, Check-out: 12:00.

Προσωπικό που μιλά: Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ελληνικά.

Messonghi Beach Corfu Holiday Resort

Μωραΐτικα
49100 Κέρκυρα
Website / Facebook
Messonghi Beach Corfu Holiday Resort, Κέρκυρα, 49100, Μωραΐτικα 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸