Cocktail blog

Mini Air Condition Αυτοκινήτου


προσφορά για Carner Shopping

Μπορεί τα δελτία καιρού να προβλέπουν μεγάλες ζέστες εμείς όμως προβλέπουμε απολαυστικές δροσιές αυτό το καλοκαίρι.Γιατί το Mini Air Condition Αυτοκινήτου 12/230V πάει παντού και με τα πάντα, σαν τα τζιν. Σύντροφος σας στα ταξίδια με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο, στο κάμπινγκ, στο γραφείο ή στο σπίτι, εξασφαλίζει δροσιά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.Η τεχνολογία Eiszylindern κάνει το θαύμα της αφού εσείς δεν έχετε παρά να γεμίσετε με νερό τους κυλίνδρους πάγου οι οποίοι παγώνουν και έτσι ο ανεμιστήρας στέλνει αέρα ευχάριστα δροσερό, σαν να βρίσκεστε στην πλώρη πλοίου με ρότα στο Αιγαίο κι όχι στην Ομόνοια ντάλα μεσημέρι.

Η συσκευή διαθέτει δεξαμενή νερού ορατή από έξω, ανεμιστήρα 2 σταδίων, ρυθμιζόμενο με ρυθμιζόμενους αεραγωγούς, 12V/230V σύνδεση, μεταλλική βάση και κομψή σχεδίαση που το κάνει ιδανικό αξεσουάρ για όλες τις «καυτές» καταστάσεις.
Image 2Image 1
Προδιαγραφές:
  • Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 0,45 λίτρα.
  • Χρόνος λειτουργίας με γεμάτο ρεζερβουάρ: περίπου 8 ώρες.
  • Ισχύς πρώτο επίπεδο: 4,3 watt δεύτερο επίπεδο: 5,4 watt.
Σημείωση: Για λόγους ασφαλείας, το προϊόν να μην τοποθετείται κοντά στην περιοχή του αερόσακου.
  • Σύντροφος σας στα ταξίδια με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο, στο κάμπινγκ, στο γραφείο ή στο σπίτι, εξασφαλίζει δροσιά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
  • Δεν έχετε παρά να γεμίσετε με νερό τους κυλίνδρους πάγου οι οποίοι παγώνουν και έτσι ο ανεμιστήρας στέλνει αέρα ευχάριστα δροσερό.

Carner

Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού)
57013 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
Τηλ. επικοινωνίας: 2310 688872.
Για παραλαβή από το κατάστημα: 
Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) 57013, Θεσσαλονίκη.
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: