Cocktail blog

Έξυπνη Αυτόματη Ηλεκτρική Σκούπα-Ρομπότ, Navigator Paranello

 
Το να καθαρίζεις καθημερινά είναι μια βρώμικη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να τη κάνει Και αν είστε από αυτούς που θα ήθελαν να ξεμπερδεύουν μια και καλή με αυτό σας έχουμε τη τέλεια λύση. Το αξιόπιστο Navigator Paranello. Έξυπνο , ατίθασο, σαρωτικό και βεβαίως ιδανικό για κάθε πάτωμα. Σχολαστικά σχεδιασμένο για να μπορεί να σκουπίζει κάθε σημείο του πατώματος προσαρμόζεται σε πολλές επιφάνειες όπως ξύλο, κεραμίδι, μάρμαρο ή ακόμη και στο  χαλί και καταφέρνει το αυτονόητο. Καθαρίζει δωμάτιο με δωμάτιο, επιφάνεια με επιφάνεια, εύστροφα και αποτελεσματικά, αποφεύγοντας τα εμπόδια με τους
ενσωματωμένους του αισθητήρες. Με τη πλάγια βούρτσα του και τις ρόδες από καουτσούκ  φτάνει σε απομακρυσμένες περιοχές , κατακτά κάθε γωνία και καθαρίζει κάθε βρωμιά και κάθε σκόνη.Το ρομπότ-σκούπα δεν φωνάζει, δεν γκρινιάζει, δεν κάνει φασαρία και δε θυμίζει σε τίποτα την κλασσική εικόνα που έχετε για τη σκούπα. Είναι από τις πιο αθόρυβες του είδους του και όταν λέμε είδος εννοούμε όλες αυτές τι ακούνητες παλαιάς κοπής σκούπες που κατασκηνώνουν στις ντουλάπες μας. Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα κάδου ο οποίος παρεμπιπτόντως καθαρίζεται και εύκολα.Με αυτή τη γοητευτική μικρή βοήθεια μέσα στο σπίτι δεν είναι τυχαίο που έχετε ξεχάσει τι θα πει σκούπα και τι θα πει φαράσι. 
Χαρακτηριστικα:
Μέγεθος: 340 x 90 mm
Βάρος: 2,7 kg
Τάση μπαταρίας: 14,4 V
Μονάδα ισχύος μέσος όρος: 23 W
Μπαταρία: Ni-MH
Χρόνος φόρτισης: 4-5 ώρες
Περιεχόμενα:
Navigator Paranello.
Φορτιστής μπαταρίας.
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (προεγκατεστημένη).
Κουτάλι, επιπλέον φίλτρο, επιπλέον πλευρική βούρτσα.
Εργαλείο για να καθαρίζετε τη συσκευή.
Εγχειρίδιο
Image 4Image 3Image 1Image 2



  • Μια αυτόματη ηλεκτρική σκούπα ιδιαιτέρως σιωπηλή (κινείται μόνο σε 65dB) όπως και ιδιαιτέρως ισχυρή.
  • Διαθέτει πλευρική βούρτσα μεγάλης ακτίνα δράσης, ιδανική για γωνίες και «κρυφές» επιφάνειες. Κινείται κάτω από κάθε έπιπλο χωρίς κόπο και δεν «σκαλώνει» πουθενά.
  • Ιδανικό για κάθε επιφάνεια, πλακάκι, μοκέτα, χαλί και μάρμαρο.

Διαθέτει τρεις τρόπους καθαρισμού:

  • Spot λειτουργία για τοπικό πεντάλεπτο καθάρισμα.
  • Μεσαία λειτουργία για επιφάνειες από 15 έως 25τμ.
  • Ευρεία λειτουργία για μεγάλες περιοχές πάνω από 25τμ




Paranello Home

High End
Designer Products
Website / Facebook


Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: