Cocktail blog

Niki Beach Hotel στη Σαμοθράκη


προσφορά για Niki Beach Hotel Travel

Σε πολλούς ταξιδιωτικούς οδηγούς θα το συναντήσετε ως «off the beaten track (εκτός πεπατημένης», σε άλλους ως «hidden gem (κρυμμένο μυστικό)». Μιλώντας όμως με κόσμο, οι πιο πολλοί θα σας πουν ότι «η Σαμοθράκη είναι εκπληκτική αλλά, στο λέω εμπιστευτικά, μην το πεις σε κανέναν και πλακώσει κόσμος». Για όσους δεν ξέρουν τη Σαμοθράκη είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν έναν μύθο. Ένα μύθο σαγηνευτικό τόσο λόγω της άγριας φύσης και πανίδας της αλλά και του μυστηρίου που την περιβάλλει με τους μυστηριακούς ναούς που εκπέμπουν αυτή τη μεγαλειώδη ενεργειακή δύναμη. Η Σαμοθράκη είναι
νησί μοναδικό, με το ψηλότερο βουνό στο Αιγαίο, το όρος Σάος και το μεγαλύτερο Πλατανόδασος στην Ελλάδα. Τα κάλλη της πολλά. Πλούσια βλάστηση, πεντακάθαρα νερά, καταρράκτες, ιαματικές πηγές, παραδοσιακοί οικισμοί και χωριά που μας γυρίζουν πίσω στον χρόνο και συνθέτουν ένα ιδιαίτερο τοπίο. Πανέμορφα ρυάκια και ποτάμια αλλά και ιαματικές πηγές μέσα στο πλούσιο πράσινο συνθέτουν μια, τουλάχιστον, παραδεισένια αίσθηση. Εδώ αναπτύχθηκαν τα φημισμένα Καβείρια Μυστήρια και ο τόπος που αυτά τελούνταν εκπέμπει αυτή τη δύναμη και ενέργεια.
Το Niki Beach βρίσκεται στην Καμαριώτισσα, στα 500μ. από το λιμάνι της Σαμοθράκης και 10μ από την παραλία. Λειτουργεί από το 1982 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2007. Είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 3 αστέρων στο νησί, πιστοποιημένο από τον ΕΟΤ το 2010. Βρίσκεται ουσιαστικά στο κέντρο του νησιού και δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να εξερευνήσει εύκολα το νησί των Καβείρων. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στα σοκάκια της Χώρας που βρίσκονται σε απόσταση 5χλμ.,και είναι παραδοσιακός, διατηρητέος οικισμός, με ιδιαίτερο χρώμα. Η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο επιβάλλεται και βρίσκεται στα 5χλμ. από το ξενοδοχείο. Επίσης, μπορείτε να περπατήσετε στο βουνό μέχρι τις Βάθρες στα 14χλμ καθώς και στα Θέρμα (ιαματικά λουτρά). Οι Βάθρες είναι φυσικές πισίνες διαμορφωμένες από τον καταρράκτη με σπάνια ομορφιά. Επιπλέον, μπορείτε να κολυμπήσετε στην παραλία Παχιά Άμμο η οποία είναι και η μοναδική με αμμουδιά και βρίσκεται 14χλμ στα νότια του νησιού.
Το ξενοδοχείο
Το Niki Beach διαθέτει 34 δωμάτια, τα περισσότερα με θέα στην θάλασσα, καθώς και 3 σουίτες. Οι σύγχρονες ανέσεις των δωματίων συνδυάζονται αρμονικά με τα κλασσικά έπιπλα και τις αντίκες που κοσμούν τον χώρο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν: Μπαλκόνι, Ψυγείο, Air-Condition, Safety box, Wi-Fi Internet, Plasma TV. Το μπάνιο διαθέτει σεσουάρ, καλλυντικά και πετσέτες 100% από βαμβάκι.

Image 1  Image 2Image 3 Image 4

Παροχές
Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, μπορεί κανείς να απολαύσει ένα χορταστικό πρωινό, με σπιτικές γεύσεις, με θέα στη θάλασσα ενώ το ωράριο είναι πιο ελαστικό για ξενοδοχείο κάνοντας το ιδανικό για easy going τύπους. Φυσικά, στη διάθεση σας είναι πάντα το μεγάλο σαλόνι με το τζάκι, η πισίνα, ο κήπος ή το μπαρ ώστε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές ηρεμίας απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας. Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο στάθμευσης.

Πώς θα φτάσετε
Η Σαμοθράκη συνδέεται ακτοπλοϊκώς με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαίρι με δύο δρομολόγια την ημέρα και το χειμώνα με ένα δρομολόγιο 6 φορές την εβδομάδα. Η διαδρομή διαρκεί 2 ώρες.

Χρήσιμα tips
O επισκέπτης του νησιού θα χρειαστεί:
Παπούτσια για περπάτημα λόγω του εδάφους και της ποικιλομορφίας του.
Πλαστικά παπούτσια για τα βότσαλα στις παραλίες.
Είδη για την θάλασσα.
Να ελέγξετε τα δρομολόγια του πλοίου και τους ανέμους πριν ξεκινήσετε.

Δείτε το Niki Beach Hotel στο Facebook.

  • Πλούσια βλάστηση, πεντακάθαρα νερά, καταρράκτες, ιαματικές πηγές, παραδοσιακοί οικισμοί και χωριά που μας γυρίζουν πίσω στον χρόνο και συνθέτουν ένα ιδιαίτερο τοπίο. Πανέμορφα ρυάκια και ποτάμια αλλά και ιαματικές πηγές μέσα στο πλούσιο πράσινο συνθέτουν μια, τουλάχιστον, παραδεισένια αίσθηση ή αλλιώς, Σαμοθράκη.
  • Το Niki Beach βρίσκεται στην Καμαριώτισσα, στα 500μ. από το λιμάνι της Σαμοθράκης και 10μ από την παραλία. Λειτουργεί από το 1982 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2007. Είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 3 αστέρων στο νησί, πιστοποιημένο από τον ΕΟΤ το 2010.
  • Όλα τα δωμάτια διαθέτουν:Μπαλκόνι, Ψυγείο, Air-Condition, Safety box, Wi-Fi Internet (σε περιορισμένα δωμάτια), Plasma TV. Το μπάνιο διαθέτει σεσουάρ, καλλυντικά και 100% βαμβακερές πετσέτες.


Niki Beach Hotel

Καμαριώτισσα
68002 Σαμοθράκη
Website / Facebook
επικοινωνία για κρατήσεις (βάσει διαθεσιμότητας) στο 25510 41545 ή μέσω email στοinfo@nikibeach.gr
Check-in: 14:00, check-out: 12:00.
Niki Beach Hotel, Σαμοθράκη, 68002, Καμαριώτισσα 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: