Cocktail blog

Notaras Hotel στο Διακόφτι Κυθήρων


προσφορά για Notaras Hotel Travel

Το νησί των Κυθήρων είναι το σταυροδρόμι των πολιτισμών της Μεσογείου. Ήταν πάντοτε το φιλόξενο καταφύγιο των κουρσάρων, των εποίκων, των ασκητών και των κατατρεγμένων. Νησί μοναδικό από πολλές απόψεις, τα Κύθηρα ξεδιπλώνουν τα κάλλη τους με υπέροχα Χωριά, εκπληκτικές παραλίες, μουσεία, μνημεία καθώς και πολλά αξιοθέατα, σπήλαια και κάστρα.

Το ξενοδοχείο
Στο λιμάνι του Διακοφτίου, με θέα στο φημισμένο ναυάγιο και τα τουρκουάζ νερά της ομώνυμης παραλίας σας περιμένει το Notara Hotel που μετρά μόλις 3 χρόνια λειτουργίας. Στο δυναμικό του συγκαταλέγονται 12 προσεγμένα δωμάτια με διαφορετικό χρώμα το καθένα και ρομαντική διάθεση. Άνετα κρεβάτια με σκαλιστό κεφαλάρι και όλες οι σύγχρονες ανέσεις για μια διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη. Το ξενοδοχείο διαθέτει και γυμναστήριο. Στα plus, το new entry, ομώνυμο beach bar στην παραλία, ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο.


Παροχές
Τα καλαίσθητα δωμάτια του Notaras περιλαμβάνουν σιδερένια κρεβάτια με κουνουπιέρες. Είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση και θυρίδα ασφαλείας. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό από το μπαρ στο υπαίθριο καθιστικό, κάτω από τη σκιά των πλατανιών. Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού.
Το λιμάνι των Κυθήρων απέχει μόλις 1χλμ., ενώ το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων. Η πρωτεύουσα του νησιού απέχει 25 χιλιόμετρα. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης χωρίς χρέωση.
  • Νησί μοναδικό από πολλές απόψεις, τα Κύθηρα θα ξεδιπλώσουν μπροστά σας τα κάλλη τους με υπέροχα χωριά, εκπληκτικές παραλίες, μουσεία, μνημεία καθώς και πολλά αξιοθέατα, σπήλαια και κάστρα
  • Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση και θυρίδα ασφαλείας. Επίσης, τα περισσότερα έχουν επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα

Image 1Image 1Image 2Image 2
Πώς θα φτάσετεΜπορείτε να έλθετε στα Κύθηρα αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς.
Αεροπορικώς, εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας
Ακτοπλοϊκώς,
-με καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι της Νεάπολης Λακωνίας
-με απευθείας πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά
-με δρομολόγια από το λιμάνι του Γυθείου Λακωνίας
-με δρομολόγια από το λιμάνι της Κισσάμου Χανίων
Επικοινωνία για κρατήσεις (βάσει διαθεσιμότητας) στο 27360 38197 ή στοmandikoroni@gmail.com 
Εarly check-in (10:00) & Late check-out (18:00) κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο

Notaras Hotel

Διακόφτι
80100 Κύθηρα
Website / Facebook

Notaras Hotel, Κύθηρα, 80100, Διακόφτι 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: