Radisson BLU Park Hotel στην Αθηνα




Το Carlson Rezidor Hotel Group, ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους διεθνώς, ανακοινώνει το Radisson Blu Park Hotel Αthens στην πόλη των Αθηνών!  Μια μοναδική πρόταση, ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα στη καρδιά της Αθήνας, ένας χώρος με υπέροχα δωμάτια, ένας χώρος που καθένας μπορεί να αισθανθεί και να «μυρίσει» το δάσος με το που μπαίνει στο πλημμυρισμένο από φυσικό φως λόμπι: κομψοί κορμοί δέντρων λειτουργούν σαν στυλοβάτες ανάμεσα σε μοντέρνους δερμάτινους καναπέδες στο φόντο των σκορπισμένων φύλλων της οροφής, τα χρώματα εναλλάσσονται παρακολουθώντας τις εποχές του χρόνου σε εναρμονισμένο κοντράστ, ένα εντυπωσιακό ολότοιχο πάνελ μιμείται στοιβαγμένους κορμούς. Και μια ματιά μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες να βλέπει το υπέροχα αναγεννημένο Πεδίο του Άρεως!

 Η κεντρική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται (δίπλα στο σταθμό του μετρό Βικτώρια) διευκολύνει την πρόσβαση σ' όλα τα αξιοθέατα της πόλης, την Ακρόπολη, την Πλάκα και το ιστορικό κέντρο, το Σύνταγμα, τον Λυκαβηττό τις περιοχές Ερμού και Πατησίων για ψώνια καθώς και πολλά από τα hotspots της διασκέδασης. Επίσης, είναι πολύ κοντά το νέο Μουσείο Αυτοκινήτου που φιλοξενεί συλλογή 294 αυτοκινήτων από το 1895.
Το ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες τα οποία προσφέρουνεντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη και το πάρκο. Την εντυπωσιακή θέα μπορεί να θαυμάσει ο επισκέπτης και από το roof top. Με την ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης των χώρων του, το ξενοδοχείο Radisson Blu Park έγινε το μοναδικό σε ύφος“urban nature” ξενοδοχείο της πόλης.
Διαθέτει: το Oak Room all day Café, το Ιταλικό Gallo Nero bar/restaurant, το St’Astra East Roof Top Sushi + Multi Asian bar/restaurant και το St’ Astra Blue Roof Top fusion BBQ restaurant δίπλα στη πισίνα (κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου).
Οι ολοκαίνουργιες αίθουσες, η θεατρική Silver Forest (Ασημένιο Δάσος) και ηφουτουριστική Atlantis εγγυώνται επιτυχημένες εκδηλώσεις ή επαγγελματικές συναντήσεις Το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου πολυτελείας, όπως wi-fi σύνδεση στο internet, mini bar, safe box, αυτοδιαχειριζόμενο κλιματισμό, μαρμάρινα μπάνια, διπλά ηχομονωτικά παράθυρα, φυτικά καλλυντικά στο μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με σάουνα και χαμάμ και χώρο στάθμευσης. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες και παροχές συγκαταλέγουν το ξενοδοχείο ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Αθήνας.
 
Radisson BLU Park Hotel
Λεωφ. Αλεξάνδρας 10,
Αθήνα
τηλ.: 210 8894500



Προβολή Radisson Park Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸