San Marco Hotel στη Μύκονο


προσφορά για San Marco Hotel Travel

Η Μύκονος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ως ιδανικός προορισμός διακοπών. Το κοσμοπολίτικο νησί είναι διαχρονική αξία για τους επισκέπτες που λατρεύουν τις όμορφες παραλίες, το καλό φαγητό και το σήμα κατατεθέν της Μυκόνου, την ατέλειωτη διασκέδαση. Αν αναζητάτε διακοπές που να τα έχουν όλα, ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και φύγατε για το νησί των ανέμων. Το San Marco Hotel σας περιμένει για μία κυκλαδίτικη εμπειρία διαμονής, που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Το ξενοδοχείο
Το πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο San Marco, βρίσκεται μόλις 4 χλμ βορειοδυτικά από το κέντρο της πόλης της Μυκόνου και μόλις 1,5 χλμ. από το λιμάνι του Τούρλου, στον πανέμορφο όρμο Χουλάκια. Στους ανανεωμένους χώρους του, θα ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Το ξενοδοχείο, διαθέτει 85 δωμάτια (50 δωμάτια, 25 σουίτες, 4 σουίτες νεόνυμφων, 6 μεζονέτες), πισίνα, δύο εστιατόρια, lounge bar-pool bar, Boutique Wellness Center, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, παιδική χαρά, μπιλιάρδο, κατάστημα, καθαριστήριο, αίθουσες συνεδριάσεων και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. 

Παροχές δωματίου
Τα 85 ευρύχωρα και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια διαφόρων κατηγοριών, είναι κατανεμημένα σε τέσσερα ανεξάρτητα και κυκλαδίτικου αρχιτεκτονικού στιλ συγκροτήματα. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλέφωνο, κλιματισμό, τηλεόραση, ραδιόφωνο, μίνι ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας και στεγνωτήρα μαλλιών. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τη δική τους βεράντα ή μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, τους λόφους που περιβάλλουν τον όρμο Χουλάκια ή προς τον κήπο.

Φαγητό, Διασκέδαση, Χαλάρωση
Μπορείτε να επιλέξετε μοναδικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας στα εστιατόρια «Πυθάρι» και «Βεράντα» και κοκτέιλ στο μπαρ της πισίνας, απολαμβάνοντας όσο το δυνατό περισσότερο την πολυτέλεια των χώρων και τη εξυπηρέτηση του προσωπικού.

Στο Boutique Wellness Center θα χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ατμόλουτρο (χαμάμ), και υπηρεσίες μασάζ, θεραπείες ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα και περιποίηση μανικιούρ-πεντικιούρ και κομμωτηρίου για να είστε έτοιμοι πριν την νυχτερινή σας εξόρμηση. Για τις βουτιές σας, λίγα μόλις βήματα από το ξενοδοχείο βρίσκεται η βοτσαλωτή ακτή Χουλάκια, ένας προστατευμένος φυσικός χώρος. Το San Marco Hotel, σας παρέχει ομπρέλες και ξαπλώστρες κατόπιν ζήτησης.
Στη Μύκονο μπορείτε να κάνετε πλήθος δραστηριοτήτων, όπως θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, ιππασία, ακόμη και περιηγήσεις. Το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας εξυπηρετήσει κάνοντας τις απαραίτητες κρατήσεις.

Για τη διασκέδαση και το φαγητό σας, στη Χώρα, θα βρείτε εστιατόρια, μπαράκια και clubs για όλα τα γούστα, ενώ θα απολαύσετε τις βόλτες και τα ψώνια σας στα πλακόστρωτα στενά, στα Ματογιάννια.
Image 1Image 2Image 3Image 4Image 1
Δείτε το San Marco Hotel στο Facebook.
  • Το San Marco Hotel βρίσκεται 4 χλμ βορειοδυτικά από το κέντρο της πόλης της Μυκόνου και μόλις 1,5 χλμ. από το λιμάνι του Τούρλου, στον πανέμορφο όρμο Χουλάκια.
  • Το ξενοδοχείο, διαθέτει 85 ευρύχωρα δωμάτια, πισίνα, δύο εστιατόρια, lounge bar-pool bar, Boutique Wellness Center, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, παιδική χαρά, μπιλιάρδο, κατάστημα, καθαριστήριο, αίθουσες συνεδριάσεων και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
  • Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλέφωνο, κλιματισμό, τηλεόραση, ραδιόφωνο, μίνι ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας και στεγνωτήρα μαλλιών.

San Marco Hotel

Χουλάκια
84600 Μύκονος
Website / Facebook
τηλ. κράτηση (βάσει διαθεσιμότητας): 22890 27172 ή μέσω e-mail:sanmarco@sanmarco.gr
Check-in:14:00 & Check-out: 12:00.
San Marco Hotel, Μύκονος, 84600, Χουλάκια 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸